Şair Meltem Güdemezoğlu, 2024 yılına da damga vuracak

Şair Meltem Güdemezoğlu, 2024 yılına da damga vuracak

Şair Meltem Güdemezoğlu, ''Eylül'de Sevmek İstedim Seni'' adlı kitabının İkinci baskısıyla da en çok konuşulan eser oldu.

 

Edebiyat-sanat dünyasına adım attığı ilk eseri ile beklenenin üstünde bir ilgi gören ve imza günlerinin de aranan ismi olan Meltem Güdemezoğlu, Eylül'de Sevmek İstedim Seni adlı kitabının İkinci baskısıyla da en çok konuşulan eser oldu.

İlk baskısı kısa sürede tükendiği için ikinci baskıyı bekleyenlerin yüzünü güldüren eser ön siparişe açılır açılmaz sosyal medyada en çok konuşulan konu olmayı başardı. D&R başta olmak üzere tüm online seçkin kitap satış noktalarında ve kitabevlerinin raflarında yerini alan Eylül'de Sevmek İstedim Seni 2023 yılına damga vurmaya devam ederken, yeni eseri için titiz bir çalışma sürdüren Meltem Güdemezoğlu, 2024 yılına da damga vuracaktır.

 

 

Meltem Güdemezoğlu kimdir? 

10 Haziran 1988 yılında Gaziantep’te dünyaya geldi Serebral Palsili. Engeli hayatında hiç ama hiç engel olmadı, hayatının parçası olarak kabul etti. Mersin Çağ Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret bölümünden mezun oldu. Ekpss sınavında Türkiye 30. ncusu Gaziantep il birinciliği ile Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Eczane memuru görev yapmaktadır Şairliğe pandami döneminde imza attı. Türkiye’nin  ve Gaziantep ‘in sevilen, sayılan en gözde şairi ve yazarı olarak güçlü kalemiyle Sağlık Dünyası dergisi/gazetesinde, Haberton ve bazı e- gazetelerde köşe yazarlığı ve röportaj yazarlığı yapıyor. Ayrıca Başkent Üniversitesi’nden NLP Teknikleri /Yaşam Koçluğu eğitimini aldı.  Koçluk danışmanlığı yaparak pozitif enerjisiyle hedeflerine, hayallerine ulaşmaları için empati kurarak, yeni adımlar atmalarını sağlayarak ve modern çalışmalar yaparak yardımcı oluyor.

Eserleri bazı edebiyat-sanat kitaplarında ve dergilerinde yayınlanmaktadır. Sanat toplum içindir.  Hayat acısıyla tatlısıyla kahve gibidir. Dünyayı sanat, sevgi, iyilik ve hiç sönmeyen umut ışığı kurtaracaktır.

 

 

Gözlerime dalıp gittin
Bir sonbahar havası gibi biraz deli, biraz telaşlı,
Biraz huzurlu, biraz tebessümlü kendinden geçmiş gibi…
“Eylül”de sevmek istedim seni.
Cunda Adası’nda aşkla dolu şarap içerken,
Güneş rengârenk renkleriyle,
Turuncu, kırmızı, mor, tam batarken,
Denizin hüzünlü dalgalarıyla,
İçimizde aşk,
Şarkımızı söylerken,
“Eylül”de sevmek istedim seni.
Sonsuzluğun sonsuzluğu gibi,
Mutluluğun mutluluğu gibi,
Eylülün sarı saçları gibi,
Denizin huzuru gibi,
“Eylül”de sevmek istedim seni...
(Tanıtım bülteni)