Sağlıklı, Huzurlu, Mutlu Bayramlar

Sağlıklı, Huzurlu, Mutlu Bayramlar

Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr.Selahattin Vural Kurban Bayramı vesilesiyle Sağlık Çalışanlarının ve Vatandaşların Bayramını Kutladı.


Bayramların birlik ve beraberliğe güç kattığına dikkat çeken Başhekim VURAL, "Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasına yaptığı katkıları dolayısıyla, fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip olan Kurban Bayramı'na, huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Bu vesile ile Kurban Bayramının ülkemiz  ve İslam âlemi başta olmak üzere tüm dünyada barış, huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyor sağlık çalışanlarımızın, hastalarımızın ve tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, sağlıklı günler diliyoruz" dedi. ; 
Arife günü ve Bayram tatili süresince kesintisiz sağlık hizmetine devam edeceklerini, bayramda olabilecek yaralanmalar ile ilgili Mikro Cerrahi işlemlerin 7/24 yapılacağını iletti.

 



Anahtar Kelimeler: Sağlıklı Huzurlu Mutlu Bayramlar