Sağlık Ve Siyaset Camiası Nikaha Akın Etti!

Sağlık Ve Siyaset Camiası Nikaha Akın Etti!

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü ve Kamu Sen Gaziantep İl Başkanı Mehmet Akmaz’ın kızı Av. Hatice Nur ile Vakkas Bağcı’nın oğlu Av. Muhittin Bağcı  düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi.

 

BOL ŞAHİTLİ NİKAH...

 

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü ve Kamu Sen Gaziantep İl Başkanı Mehmet Akmaz’ın kızı Avukat Hatice Nur ile Vakkas Bağcı’nın oğlu Avukat Muhittin Bağcı, Şehitkamil Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen muhteşem nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi.Nikaha siyaset dünyasından ve sağlık camiasından akın gerçekleşti.

 

Genç çiftin nikah şahitliğini MHP Gaziantep Milletvekili, TBMM idare amiri  Sermet Atay,  MHP Gaziantep il başkanı Cahit Çıkmaz, Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı Orhan Kızılaslan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Mehmet Berk, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Serdar Türkmen ve Kamu Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Kazak yaptı. Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mücahit Gökhan Şahin ve Kenan Karaçam  ile Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Hakan Demirkanın katıldığı nikahta Çifte evlilik cüzdanını MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay takdim etti. Sağlık ve siyaset camiasının bir araya geldiği nikaha çok sayıda seçkin davetli katıldı.

 



Anahtar Kelimeler: Sağlık Siyaset Camiası Nikaha !