SAĞLIK TURİZMİ YAPMAK İÇİN LONDRA’DA OFİSİNİZ OLSUN!

SAĞLIK TURİZMİ YAPMAK İÇİN LONDRA’DA OFİSİNİZ OLSUN!

Işın Altıntaş; T.C. Ticaret Bakanlığı %70 teşvikli paylaşımlı sağlık turizmi ofisimiz 1 Haziran 2024 de Londra’da açılıyor.

 

Işın Altıntaş;

Değerli Sağlık Turizmi Paydaşları,

Yoğun uğraşlar ve doğru lokasyon araştırmalarımız neticesinde Londra Medical Point paylaşımlı sağlık turizmi ofisimiz açılıyor.

NHS sağlık ruhsatlı, geçmişinde klinik olarak kullanılmış, mevcut yeri olarak sağlık hizmeti noktası olarak bilinirliği olan bir yerde, sadece Türk Sağlık kuruluşları ve Aracı Kuruluşlar için hazırlanan, hastalarla ön tanı ve görüşme yapmaya uygun, dayalı döşeli, Londra 1. Bölgede günde 1 milyon kişinin geçtiği Oxford ve Regent Street’in köşesinde, Çağrı Merkezi-Sekreterya, 8 adet hasta görüşme odası, hasta karşılama-bekleme alanı, reklam-pazarlama birimi, idari ofis ve tüm destek birimleriyle Türk Sağlık Turizmine hizmet vermeye hazır bu projede yer almaya sizi davet ediyoruz.

Ofisimizde firmanıza özel; İngiltere Londra alan kodlu sabit telefon numarası sağlanacak olup, rezervasyon-çağrı merkezi hizmeti 2 adet ana dil düzeyinde İngilizce/Türkçe dil bilgisine sahip sekreter tarafından sağlanacaktır. Kafeterya çay-kahve hizmeti, tüm ofis giderleri (elektrik, su, ısınma, telefon, internet, belediye vergileri, yasal vergiler, temizlik vb) ofis brüt kira bedeline dahildir.  Paylaşımlı ofis brüt kira bedeli T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından %70 teşvikle desteklenmektedir.

Münih ofisimizde olduğu gibi tüm paydaş firmaların maksimum verim alması için belli branşlarda sınırlı sayıda firmanın bu projede yer almasına gayret gösterilecektir. Münih ofisimiz 8 aydır açık olmakla beraber bu güne kadar 20 adet paydaş (kiracı) firmamız ofisimizde 5000 in üzerinde görüşme gerçekleştirmiş ve Türkiye ye 600 ün üzerinde hasta transferi gerçekleştirmiştir.

Her zaman sektöre yenilik getiren öncü şirketleri kurarak sağlık turizmini geliştirmeye çalışırken elbette bize benzer yada benzemeye çalışan modeller olacaktır. Ancak tekrar belirtmek gerekir ki sektörün ilk paylaşımlı ofisi ile son zamanda açılan veya açılmaya çalışan paylaşımlı ofisin içinde paylaşımlı ofis yada apartman katındaki ofislerin TC MEDİCAL POİNT ile benzerliği bulunmamaktadır. TC MEDİCAL POİNT oluşturduğu network, kendi içinde sizin için çalışan reklam ajansı, yerel ortakları, çağrı merkezi ve müstakil olarak Türk Sağlık Kuruluşlarına ve Acentalara hizmet veren bir kompleks olması bağlamında eşsizdir.

Açılacak bu 2. Sağlık Turizmi yatırımımızla birlikte Türkiye’ye gelen hasta sayısına ve Türk Sağlık Turizmine aynı şekilde katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Kiralama fiyatımız Londra Ticaret Ateşeliğimiz tarafından raiçe uygunluk bakımından denetlenmekte (maliyet/m2/firma sayısı) ki ofisimizde her branştan belli sayıda firma yer alabilecektir. Bu nedenle ön rezervasyon yapmak isteyen firmalarımız doğrudan benimle iletişime geçebilirler.

Saygı ve Sevgiler…

 

LONDRA TC Medical Point