Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı CHP'den aday adaylağını açıkladı

Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı CHP

Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı, Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Gaziantep Milletvekili Aday adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

Yoğun bir katılımla adaylığını açıklayan Prof. Dr. Ganidağlı, Cumhuriyet Halk Partimizin bayrağını daha yüksekte dalgalandırmak için 28. dönem Gaziantep milletvekilliği aday adaylığını açıkladığını ifade etti.

 

Gaziantep’te sevilen bir isim olan Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı’nın isminin genel merkezde listenin başına yazılması bekleniyor. Ganidağlı, Kuvay-Milliye çizgisinden gelen bir aile olduklarını, bu ülkenin kuruluşunda emeği olan bir gelenekten gelen insanlar olduklarını, sosyal devlet anlayışını hakim kılacaklarını, Atatürk ilkelerine başımızdan eksik etmeyerek yolumuza devam edeceklerinin altını çizdi.


“GENÇLERİMİZ UMUTLARINI DIŞARIDA ARIYOR”

Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı, “Eğitim ülkemizin en önemli sorunlarından biri iken, başta üniversiteli gençlerimiz olmak üzere, nitelikli vatandaşlarımızın önemli bir kısmı maalesef ülkeden umudunu kesmiş, yurtdışında iş bulma ve yaşaman umudu ile başka ülkelere yönelmekte, hayalini kurduğumuz ülkeyi inşa edecek gençlerimizin ciddi bir beyin göçü neticesinde kaybı gündeme gelmektedir” dedi.

 

GÖÇMEN SORUNU EKONOMİK VE SOSYAL SORUNLARIN AĞIRLAŞMASINA YOL AÇIYOR

Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı, “Bölgemizdeki göçmenlerin mevcudiyeti hakkında etkin ve sürdürülebilir bir politika İzlenmemesi var olan ekonomik ve sosyal sorunların daha da ağırlaşmasına yoksulluğun artışına sebep olmaktadır. Vatandaşlar olarak bizler, başta yokluk olmak üzere binlerce sorunla boğuşurken mevcut siyasal iktidar ne yazık ki bizleri çıkmaza sürüklemekten başka herhangi bir aksiyonu yoktur. Hal böyleyken, memleketimin her geçen gün umutsuzluk girdabında sürüklenmesine seyirci kalamadığım için, her vatandaşımız gibi, geleceğe dair umudumuzu canlı tutmak, sorunlarımıza gerçekçi çözümler ile katkı sunabilmek arzusunu gönlümde taşıyorum” şeklinde konuştu.

 

 

“MESLEKİ KARİYERİMDEN ALDIĞIM DENEYİM VE ENERJİ İLE HALKIMIZA HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı, “Bu yolda, mesleki kariyerimden aldığım deneyim ve enerji ile halkımıza daha etkin noktalarda hizmet edebileceğime inanıyor, Cumhuriyet Halk Partimizin bayrağını daha yüksekte dalgalandırmak için 28. dönem Gaziantep milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyorum. Genel başkanımızın dediği gibi, ev ödevimize iyi çalıştık. Hedeflerimiz var. Çözümlerimiz insan odaklı. İnsanı da devleti de yüceltmek için kaybedeni olmayan bu yola hep birlikte çıktık. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

KUVAY-MİLLİYE ÇİZGİSİNDEN GELEN BİR AİLEYİZ
Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı, “Şunu bildirmek isterim biz Kuvay-Milliye çizgisinden gelen bir aileyiz. Bu ülkenin kuruluşunda emeği olan bir gelenekten gelen insanlarız. Tabi ki sosyal devlet anlayışını hakim kılmak. Atatürk ilkelerine başımızdan eksik etmeyerek yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.