Prof. Dr. Seda Sancak vefat etti.

Prof. Dr. Seda Sancak vefat etti.

Prof. Dr. Seda Sancak (K-52) İstanbul’da, kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

 

Sancak, Endonkrin ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı olarak Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapıyordu.

52 yaşındaki Sancak’ın, bir süredir yaşadığı rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi. Sancak’ın cenazesi İstanbul’da Karacaahmet’te toprağa verildi.

SEDA SANCAK KİMDİR?
Aslen Trabzon’un Köprübaşı ilçesinden olan Seda Sancak, 11 Mayıs 1972’de İstanbul’da dünyaya geldi.

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Öğretim Üyesi olan Endonkrin ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Seda Sancak, 1997 yılında İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Kariyeri boyunca bir çok görev üstlenen Sancak, bir çok klinik araştırmaya da imza atmıştır.

 

Prof. Dr. Seda Sancak dualarla ebediyete uğurlandı

 

Prof. Dr. Seda Sancak dualarla ebediyete uğurlandı

İSTANBUL- Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Seda Sancak Nurdan yakalandığı amansız hastalıkla verdiği mücadeleyi kaybetti.

Hastalarına derman olurken kendisi yakalandığı hastalıktan doktorların tüm çabalarına ve kendisinin cesur mücadelesine rağmen kurtulamayarak erken yaşta hayata veda eden Prof. Sancak Nurdan’ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

İSTANBUL’DA KARACAAHMET KABRİSTANI’NDA DEFNEDİLDİ

Prof.Dr. Seda Sancak Nurdan için Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir tören düzenlendiProf.Dr. Seda Sancak Nurdan için Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir tören düzenlendi

27 Şubat’ta İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede 52 yaşında hayatını kaybeden Seda Sancak Nurdan için 28 Şubat Çarşamba günü önce çalıştığı kurum Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir tören düzenlendi. Çalışma arkadaşları, hastaları, ailesi ve sevenlerinin katıldığı törende yapılan konuşmalarda Sancak Nurdan’ın profesyonelliği ve sevecenliği vurgulanırken gözyaşları sel oldu.

Prof.Dr Seda Sancak Nurdan, Karacaahmet Şakirin Camisi’nden son yolculuğuna uğurlandıProf.Dr Seda Sancak Nurdan, Karacaahmet Şakirin Camisi’nden son yolculuğuna uğurlandı

FSM Hastanesindeki törenin ardından Karacaahmet Şakirin Camisi’ne getirilen cenaze, öğle namazının takiben kılınan cenaze namazının ardından dualarla ve helallik alınarak defnedilmek üzere Karacaahmet Mezarlığı’na götürüldü.

Oldukça kalabalık bir kitle ile gerçekleştirilen defin işleminin ardından Prof. Dr. Seda Sancak Nurdan, ardında bir hoş sada bırakarak ebedi yolculuğuna uğurlandı.

Prof. Dr. Seda Sancak dualarla ebediyete uğurlandıProf. Dr. Seda Sancak dualarla ebediyete uğurlandı

Prof. Dr. SEDA SANCAK NURDAN KİMDİR?

Aslen Trabzonlu olup, 1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Seda Sancak, Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. İstanbul Tıp Fakültesi’ni bitiren ve pek çok klinik çalışmaya katılan uluslararası dergilerde makaleler yayımlayan Prof. Dr. Seda Sancak Nurdan, SSK Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görev yaptı.

Prof. Dr. Seda Sancak

Prof. Dr. Seda Sancak dualarla ebediyete uğurlandı

Ayrıca Almanya’da Hamburg Onkoloji ve Göğüs Hastalıkları Hastanesinde gözlemci olarak çalışmalar yaparken, Leipzig Üniversitesi Endokrinoloji ve Nefroloji departmanında da çeşitli araştırma ve çalışmalar yaptı. 

Prof. Dr. Seda Sancak dualarla ebediyete uğurlandı

Prof. Dr. Seda Sancak dualarla ebediyete uğurlandı                                                                        Haberin bir kısmı (muhabir'ceden alıntılanmıştır ) 



Anahtar Kelimeler: . . Sancak vefat .