ÖZKEÇECİ’DEN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

ÖZKEÇECİ’DEN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

ÖZKEÇECİ; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının sene-i devriyesinde saygı, sevgi ve özlemle yad ediyorum.

 

İleri görüşlülüğü, milli mücadeledeki kararlılığı, vatanına olan sevgisi ile adını tarihe altın harflerle yazdıran Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının sene-i devriyesinde saygı, sevgi ve özlemle yad ediyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlığımızı kazandıran ve modern bir cumhuriyetin temellerini atan büyük bir liderdir. Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmakla kalmamış eğitime, bilime, sanata, geleceğimizin umudu gençlere ve kadınlara verdiği önemle devletimizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için çabalamıştır. Ulu Önderimizin vizyonerliği, ileri görüşlülüğü ve bu uğurda verdiği çabaları neticesinde ülkemiz, aydınlık bir geleceğe sahip olmuştur.

Bizler de 1938’den bu yana O’nun fikrilerini yaşatarak; bizlere miras bıraktığı Cumhuriyetimizi, geliştirmek ve yükselmek için var gücümüzle çalışıyor; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde savunmadan sanayiye; tarımdan eğitime, sanattan siyasete; spordan bilime pek çok alanda yeni atılımlarımız ve güçlü reformlarımızla Türk istiklalini, ilelebet muhafaza ve müdafaa ediyoruz.

Yeni fikirlerle büyük ideallerimiz uğruna; damarlarımızda bulunan asil kan ve yüreğimizdeki bağımsızlık aşkıyla her geçen gün büyüyen ve gelişen bir Türkiye olarak; kadını, çocuğu, yaşlısı, genci demeden açtığı yolda gösterdiği hedefe emin adımlarla yürüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete irtihalinin sene-i devriyesinde Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve şükranlarımızla anıyorum.



Anahtar Kelimeler: ÖZKEÇECİ’ KASIM ATATÜRK’ MESAJI