ÖZEL BOSSAN HOSPITAL'DA TEDAVİ GÖREN 3 DEPREMZEDE HAYATA TUTUNUYOR

ÖZEL BOSSAN HOSPITAL

Kahramanmaraş merkezli art arda meydana gelen şiddetli depremler sonucunda enkazda kalarak ağır travmalar geçiren depremzedelere, Özel Bossan Hospital’da yoğun bakım ve psikolojik destek tedavileri verilmektedir.

 

Büyük afette evleri yıkılarak enkazdan çıkan ve ağır yaralanan Zeynep ve Ebru Hanım ile Gaziantep Onkoloji Hastanesi'nde tedavi görmekteyken ağır hasar alan binanın tahliyesi sonucunda tedavisi yarım kalan Ferdane Hanım sağlık ekipleri tarafından Özel Bossan Hospital'a sevk edildi.

İlk olarak, İslahiye ilçesinde ikamet eden, evinin çökmesi sonucunda enkaz altından çıkartılan 39 yaşındaki Zeynep Hanım yapılan muayene ve tetkiklerinin ardından yoğun bakım takibine alındı. Yapılan klinik ve psikolojik tedavinin ardından genel durumu iyileşmeye başlayan ve tedavisi halen devam etmekte olan Zeynep Hanım, "Çocuklarım ve kocam için, umudumu yitirmedim." dedi. 

Diğer bir depremzede ise, Nurdağı ilçesinde ikamet eden, evinin yıkılması sonucunda enkaz altından çıkartılan 31 yaşındaki Ebru Hanım, eşini ve 2 çocuğunu kaybetti. Ağır yaralanma sonucu hastaneye kaldırılan afetzede yoğun bakıma alınarak hastanemizde gereken klinik, fizik tedavi ve psikolojik destek tedavileri verilmekte olup genel durumunda giderek düzelme izlenmektedir. 

29 yaşındaki Ferdane Hanım ise depremden zarar gören Gaziantep Onkoloji Hastanesi'nde tedavisi devam ederken ağır hasar alan binanın tahliyesi sonucunda Radyoterapi görmesi için Özel Bossan Hospital Radyasyon Onkolojisi kliniğimize getirilerek tedavisine devam edilmiştir. 

Özel Bossan Hospital ailesi olarak bu üç hastamız, hekimlerimizin ve diğer destek birimlerimizin özverili çalışmaları sayesinde hayata tutunmaya devam ediyorlar.