ÖZEL BOSSAN HOSPITAL YÖNETİCİLERİ, HEKİMLERİ VE ÇALIŞANLARI İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

ÖZEL BOSSAN HOSPITAL YÖNETİCİLERİ, HEKİMLERİ VE ÇALIŞANLARI İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Özel Bossan Hospital; Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Çetin BOSTAN, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BOSTAN ve Yönetim Kurulu Üyesi Halit BOSTAN'ın katılımıyla, 3. Geleneksel İftar Yemeği'ne ev sahipliği yaptı.

 

Özel Bossan Hospital; Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Çetin BOSTAN, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BOSTAN ve Yönetim Kurulu Üyesi Halit BOSTAN'ın katılımıyla, 3. Geleneksel İftar Yemeği'ne ev sahipliği yaptı. Başhekim / Genel Koordinatör Dr. Ulaş YANIK’ın organize ettiği yemekte; hastane yönetimi, hekimler ve hastane çalışanları iftar yemeğine katılarak bir araya geldi.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BOSTAN; “Bizim hem yeni Başhekimimiz hem Genel Koordinatörümüz Ulaş YANIK Beyi Bossan ailemize kattık, bundan sonraki çalışma hayatını inşallah bizimle beraber sürdürecek. Kendisine yeni işinde hayırlı olsun diliyorum, sizlerin de hep beraber bir aile ortamı içerisinde çalışmanızı istiyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Yemekte konuşmasını yapan Başhekim / Genel Koordinatör Ulaş YANIK ise; “Böyle bir geceyi düzenlediği için, Bossan Hospital yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bossan ailesine gelmekten onurluyum, çokta heyecanlıyım bunu belirtmek isterim. Bossan Hospital’ı daha ileri götürmek adına buraya geldim ve bunun bir ekip işi olduğunun farkındayım. İşte bu noktada başta biz hekimler olmak üzere yönetim kurulumuzun da desteğiyle birlikte, çok ciddi adımlar atacağız. Sadece bölgede değil tüm Türkiye’de adı konuşulan hastane noktasına gelmek için çaba sarf edeceğiz. Hepiniz iyi ki varsınız. Bu aileye beni kabul ettiğiniz için, teşekkürlerimi sunuyorum. ” dedi.

Yönetim kurulu üyelerinin ve hastane yöneticilerinin, çalışanlarına teşekkür etmek ve birlikte Ramazan ayını kutlamak için düzenlemiş olduğu etkinlikte; tüm katılımcılar, hoş bir ortamda yemeklerini paylaştılar ve birbirleriyle sohbet ederek birlikte olmanın keyfini çıkardılar.

Özel Bossan Hospital, kaliteli ve etkili sağlık hizmetleri sunmaya devam ederken, tüm çalışanlarına, hekimlerine ve yöneticilerine bu tür etkinlikler düzenleyerek takdirlerini ve desteklerini göstermeye devam edeceğini belirtti.