Özel Düztepe Yasam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Yenişekerci'den Ramazan Bayramı Mesajı

Özel Düztepe Yasam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Yenişekerci

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Halil Yenişekerci Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Özel Düztepe Yaşam  Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Halil Yenişekerci Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Yenişekerci mesajında: "Bu yıl koronavirüs salgını sebebiyle sahur ve iftar sofralarında buluşamasakta Ramazan’ın bizlere hatırlattığı birlik ve beraberlik ruhunu gönülden hissettiğimiz bir ayı geride bıraktık. Kayıplarımız sebebiyle bu kıymetli ayı buruk bir şekilde geçirmiş olmamıza rağmen son günlerde ülkemizde koronavirüsle mücadelede aldığımız sevindirici haberlerle birlikte bizler için büyük manevi değer ifade eden Ramazan Bayramı’na ulaşmanın huzuru içerisindeyiz.

 

Tüm dünyanın ve ülkemizin koronavirüs tehlikesiyle mücadele ettiği oldukça zorlu bir sürece denk geldiğini değinen Dr.Halil Yenişekerci; Ramazan ayı, paylaşma ve dayanışma duygularımızı pekiştirmemize vesile oldu. İnsan sağlığının ne kadar önemli olduğunu en derin şekilde idrak ettiğimiz bu günlerde vatandaşlarımızın sağlığı için seferber olup kendi hayatlarını tehlikeye atarak canla başla çalışan tüm sağlık emekçilerimizin, tüm herkesin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.