Op. Dr. Vasıl Ercüment Erbaş Plastik Cerrahi Kliniğini Açtı...

Op. Dr. Vasıl Ercüment Erbaş Plastik Cerrahi Kliniğini Açtı...

Op. Dr. Vasıl Ercüment Erbaş Plastik Cerrahi Kliniğini Açtı...

Çalıştığı hastanelerde yaptığı başarılı ameliyatlarla Gaziantep'li vatandaşların beğenisini toplayan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Vasıl Ercüment Erbaş açmış olduğu kliniğinde hastalarına hizmet vermeye başladı.

Pancarlı Mahallesi'nde kliniğini hizmete açan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Vasıl Ercüment Erbaş, kliniğin estetik ve plastik cerrahide Gaziantep ve Bölge halkına daha iyi şartlarda hizmet verebilmek için özel kliniğini hizmete açtığını söyledi.

Gaziantep'te plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi kliniğine ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Op. Dr. Vasıl Ercüment Erbaş'' Kliniğimizde ve hastane şartlarında yapmakta olduğum Mikrocerrahi El Cerrahisi, Botox dolgu,Rinoplasti ,Karın Germe Liposuction,Doku Onarımları, Göz Kapağı Estetiği,Meme Estetiği gibi operasyonlar hastalarımızın memnuniyeti ile sonuçlanmaktadır'' diye konuştu.

Op. Dr. Vasıl Ercüment Erbaş, lisans öncesi Öğrenimlerinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı Tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanını almıştır. İhtisasını ise, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlayarak Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı olmuştur. 

 

 


Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi 2012 - 2013 

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2005 - 2012, 

ABD - University of Pittsburgh 2013 -2016

Medicalpark Gaziantep (2016 - 2019)

Op. Dr. Vasıl Ercüment Erbaş, mesleki çalışmalarına ise şu an Özel Kliniğinde yapmaktadır.