Op. Dr. Fatma DURAN Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Kamu hastaneleri Başkan yardımcısı oldu

Op. Dr. Fatma DURAN Ankara İl Sağlık  Müdürlüğü Kamu hastaneleri Başkan yardımcısı oldu

Ankara Beytepe Şehit Murat Erdi Eker Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Op. Dr. Fatma DURAN, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Kamu hastaneleri Başkan yardımcısı oldu

 

Op. Dr. Fatma Duran hocam sizide tebrik ederiz. Başhekimliğinizdeki başarılı performansınız için kutlarız. Bütün iyilikleriniz için Allah Razı olsun. 
Sağlık Müdürlüğündeki Başkan yardımcılığınız  göreviniz hayırlı olsun. Profesyonel yönetici olarak  bu alandada başarılarınızı kutlayacağımıza eminim kıymetli hocam. 
Başhekimlik Can Candan Cana geçti.
Her ikinizede Rabbim yardımcı olsun. Sonsuz başarılar…

 

 

Op. Dr. Fatma Duran Kimdir?

1969 yılında Karabük’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladıktan sonra 1986-1993 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamladı.1994-1998 yılları arasında SSK Etlik Doğumevi’nde asistanlık eğitimini tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu.

2000-2004 yılları arasında Ağrı Devlet Hastanesi’nde;2004-2018 tarihleri arasında Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı  ve Başhekim Yardımcısı; 2018-2020 tarihleri arasında SBÜ Etlik Zübeyde Hanım Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptı.

Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Temmuz 2020-Mayıs 2021 tarihleri arasında  Başhekim Yardımcısı olarak, Haziran 2021 tarihinden itibaren aynı hastanede Başhekim olarak görev yapmıştır.

Haziran 2023 tarihinden itibaren Beytepe Şehit Murat Erdi Eker Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atanan Duran, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Kamu hastaneleri Başkan yardımcısı oldu. Evli ve 2 çocuk annesidir, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

 

Yeni başhekim Dr. Aziz Alper BİTEN oldu.

 

Ankara Beytepe Şehit Murat Erdi Eker Devlet Hastanesine Dr. Aziz Alper BİTEN, Başhekim olarak atanmıştır. Başarılar dileriz.