ONKOLOJİ HASTALARI ÖZEL BOSSAN HOSPITAL'A NAKLEDİLDİ

ONKOLOJİ HASTALARI ÖZEL BOSSAN HOSPITAL

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6’lık iki deprem sonucu etkilenen Gaziantep’te deprem sonrası Onkoloji Hastanesi hasar alarak kapatıldı ve hastaların bir kısmı Özel Bossan Hospital'a nakledildi.

 

Depremde zarar gören Onkoloji Hastanesi kapatılmadan önce, hastaların sağlık durumları için endişe verici bir durum vardı. Ancak Bossan Hospital yönetimi, hastaların sağlıklı bir şekilde tedavi görmeleri için gerekli tüm önlemleri aldı ve hastaların konforlu bir ortamda ağırlanmasını sağladı.

Sevk edilen hastalar, Özel Bossan Hospital Radyasyon Onkolojisi’nde görev yapan alanında uzman ve tecrübeli bir hekim olan Doç. Dr. Ahmet DİRİER’in ellerine teslim edildi. Bu nedenle, hastaların sağlık durumlarına yönelik iyimser bir atmosfer oluştu.

Özel Bossan Hospital Genel Müdürü Kenan KAHRAMAN, "Depremde zarar görüp kapatılan Onkoloji Hastanesi’nden sevk edilen hastalarımızın, sağlığı bizim için son derece önemli ve onların sağlığı için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Deprem sonrası yaşanan zorluklara rağmen, hastalarımızın sağlıklı bir şekilde tedavi görmelerini sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.