Ncr İnternational Hospital’den 14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

Ncr İnternational Hospital’den 14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

Ncr İnternational Hospital 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile sağlık çalışanları ve doktorlarla pandemi kuralları çerçevesinde bir araya geldi.

Ncr İnternational Hospital 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile sağlık çalışanları ve doktorlarla pandemi kuralları çerçevesinde bir araya geldi.Dünyayı etkisi altına alan korona virüs sürecinde vatandaşların en iyi sağlık hizmetini alabilmeleri için gece gündüz çalışan doktorlar ve sağlık çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla duzenlenen etkinlikte pasta ve  sürpriz hediyeler ile karşılandı.

 

 

Korona virüs ile mücadele kapsamında en çok sağlık alanı etkilenirken, Ncr İnternational Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Ahmet Neccar açıklamalar’da bulunarak 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

 

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen düzenlenen proğramda konuşan Ncr İnternational Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Neccar Türkiye’de değil dünya çapında sağlık çalışanların birçok sıkıntısı var. Haliyle pandemi döneminde sağlık çalışanları olarak özellikle doktorlar bu savaşın cephesinde en önündeyiz. Bu savaşta birçok arkadaşımızı şehit verdik dedi.