Minik ziyaretçi Altunok’u soru yağmuruna tuttu

Minik ziyaretçi Altunok’u soru yağmuruna tuttu

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ailesi ile birlikte ziyaret eden 9 yaşındaki Kerem Keskin, Altunok’a belediye başkanı olacağını ve ileriki günlerde başkanlık koltuğuna oturacağını söyledi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ailesi ile birlikte ziyaret eden 9 yaşındaki  Kerem Keskin, Altunok’a belediye başkanı olacağını ve ileriki günlerde başkanlık koltuğuna oturacağını söyledi.

 

Gazipaşa İlkokulu 3. Sınıfta okuyan 9 yaşındaki Kerem Keskin annesi ve babasıyla birlikte Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkanvekili Sadık Altunok’a belediyenin görevleri, belediye başkanı nasıl seçilir, belediyenin yürüteceği hizmetler nelerdir, çocuklara yönelik yürütülen belediye hizmetleri nelerdir diyerek sorular yönelten minik ziyaretçi Kerem Keskin, “Bir gün bende belediye başkanı olacağım ve bu başkanlık koltuğuna ben de oturacağım” diyerek hedeflerinden bahsetti.

 

 

Minik ziyaretçi Kerem Keskin ve ailesinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Eğitim hayatında başarılar dileyen Başkanvekili Altunok ayrıca minik ziyaretçiye çeşitli hediyeler de verdi.