Meslekte 30. Yıl

Meslekte 30. Yıl

Meslekte 30. yılını kutlayan ortopedi uzmanı Dr. Serhan Kanevetçi’ye Defa Life hastanesi yönetimi olarak çiçek takdim edildi.

 

Başhekim Dr. Selahattin Vural yaptığı ziyarette “Çok değerli hocamız, abimiz Dr. Serhan bey mesleğine aşık bir insan, gece gündüz her zaman işini sevgiyle yapar, hastalarını ziyaret eder onlarla sohbet eder ve taburcu olana kadar yakından ilgilenir. Hastane içerisinde de çok sevilen sayılan bir isimdir. Çalışma arkadaşları ve ekibi ile gittiği her ortamda sevgiyle karşılanır. Biz de kendisini tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz.  Mesleğinde 30. Yılını kutluyoruz “ dedi.   

 

Dr. Serhan Kanavetçi de “ Meslekte 30 yıl boyunca verdiğimiz hizmetlerin karşılığını alıyoruz. Gittiğimiz bir yerde hemen hastalarım bana yaklaşır ve şu tarihte ameliyat etmiştiniz hocam diyerek ilgilenirler. Ben de onları çok seviyorum. Bugün Tabip Odamızdan aldığımız plaketle 30 güzel yılı devirdik, hastane yönetimine ve değerli başhekimimize çok teşekkür ederim , beni çok mutlu ettiniz “ dedi.

 



Anahtar Kelimeler: Meslekte .