Mersin 4. Altın Çilek Ödül Töreni coşku dolu bir ortamda geçti

Mersin 4. Altın Çilek Ödül Töreni coşku dolu bir ortamda geçti

Yılın Rent A Car ödülünü alan Tamer Avşar “ Mersin’de gerçekleşen 4. Altın Çilek Ödülleri kapsamında Europcar Mersin ofisimiz “Yılın Rent A Car” markası ödülünü almıştır.

 

Tamer Avşar ; Özverili çalışmaları için Mersin’deki çalışma arkadaşlarımıza ve bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederiz. Güveninize layık olmaya çalışacağız, çalıştık başardık, hepinize içtenlikle  teşekkür ediyoruz “ dedi. 
Çok değerli sanatçı ve yazarların bir arada olduğu bu muhteşem organizasyonu düzenleyerek bizi buluşturan Saygın Medya ve ekibine çok teşekkürler.
4.Altın Çilek ödüllerinde Cumhuriyetin 100.yılında Europcar olarak bu özel ödülü almış olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu ödül yolculuğunda her zaman bana destek olan Silifkeli hemşehrilerime yerli ve yabancı misafirlerimize ve özellikle eşime beş aylık oğlum Gökhan’a  ve aileme çok teşekkür ediyorum.

 


Bu vesileyle bir çok organizasyonu başarıyla yerine getiren gecenin mimarı Saygın Meyda ve Saygın KURT'a çok teşekkür ediyoruz. Yine gecede yöresel kıyafetiyle Yoğurtçu Zekeriya'yı  buluşturduğumuz Kanun Virtüözü sanatçı Ahmet Baran beyefendiye, Dizi ve sinema oyuncusu Yeliz Doğramacı hanım efendiye, Adananın Lezzet Ustası Kaburgacı Yaşar Usta'ya, Hemşerimiz Ağabeyimiz Malik Durmuşlu 'ya çok teşekkür ediyoruz.