Korkunç katliam 7 kişi öldürüldü

Korkunç katliam  7 kişi öldürüldü

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında kadınlarında bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti. Saldırının ardından ev de ateşe verildi.

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında kadınlarında bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti. Saldırının ardından ev de ateşe verildi.

 

Evde çıkan yangın söndürülürken ev içinde silahla vurularak öldürülmüş olarak bulunan Yaşar Dedeoğlu,Barış Dedeoğlu,Serpil Dedeoğlu, Serap Dedeoğlu, İpek Dedeoğlu,Metin Dedeoğluve Sibel Dedeoğlu’nun cansız bedenleri bulundu.

 

Ateşe verilen ev ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olay sırasında bölgeden ayrıldığı üzerinde durulan bir aracın bulunması için tüm kentte çalışma başlatıldı.

 

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNDE

 

Konya Valisi Vahdettin Özkan ile İl Emniyet Müdürü Engin Dinç de olay yerine gelerek incelemede bulundu.
 

 

HUSUMET 10 YIL ÖNCESİNE DAYANIYOR

 

İki aile arasında yaşanan husumet ise 10 yıl öncesine dayanıyor. Aralarında sürekli kavga çıkan iki aile davalık olurken, Yaşar Dedeoğlu'nun geçmiş dönemde verdiği ifadede, "Komşum İ.A. kedilerimi yavruları ile birlikte götürmüştü. Ona 'Nataşa kedilerimi getir' dedim. Bu nedenle hakarete maruz kaldığını" söylediği öğrenildi. 

 

GEÇMİŞTEKİ İFADELER ORTAYA ÇIKTI

 

Ayrıca dosyada şüpheli olarak ifadesi alınan A.K., kendilerinin bahçede sigara içerken saldırıya uğradıklarını söyledi. K., "Amcaoğlum ile dışarı çıkmıştık. Komşumuz Barış Dedeoğulları bize doğru ışık tuttu. Barış bize yönelik küfürlü sözler söyledi. Ne olduğunu anlayamadan ailecek bize saldırdılar. Demir sopalarla vurup havaya ateş ettiler. Bayılacak duruma gelinceye kadar bizi dövdüler" dedi.