Kemal Bayındır Hastanesi sağlık sektöründe emin adımlarla yürüyor...

Kemal Bayındır Hastanesi sağlık sektöründe emin adımlarla yürüyor...

Kemal Bayındır Hastanesi, yeni yüzü ve yenilenen ekiple modern tıp teknolojisi, güçlü akademik hekim kadrosu gerçekten sağlık hizmetlerinde mükemmeliyeti hedefliyor.

Gazeteci Gözüyle 
KEMAL BAYINDIR HASTANESİ


Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastenesine gittim. Başhekim Kadın Hastalıkları uzmanı Op.Dr.Kemal BAYINDIR ile görüştüm. Hastane çok değişmiş yeni yüzü ve yenilenen ekiple modern tıp teknolojisi, güçlü akademik hekim kadrosu gerçekten  sağlık hizmetlerinde mükemmeliyeti hedefliyor.Kemal Bayındır;Hastane olarak bazı olumsuzluklar yaşadık ama şimdi takım ruhu ve özveri ile yürütülen çalışmalar neticesinde güzel işler başarıyoruz dedi. 


Kemal Bayındır Hastanesi  diğer tüm hastanelerinde olduğu gibi SGK ve özel sigorta şirketleri ile anlaşmalı olarak sağlık hizmeti sunuyor.Hatta  uluslararası hastaların sağlık alanlarındaki tedavilerinde de önemli bir merkez olarak çıtayı üst sıralara çıkmayı hedefliyor. Bu konuda çalışmaları devam ediyor..Bilgili, eğitimli, paylaşan ,katılımcı ve gelişime açık çalışanları İle, ortak hedeflere ulaşmak için, takım ruhu ve özveri ile yürütülen çalışmalarla Kemal Bayındır Hastanesi sağlık sektöründe emin adımlarla yürüyor.

 

Veysel KARAYILAN