Kahire’de Gaziantep’i temsilen İngilizce dört konuşma yaptı

Kahire’de Gaziantep’i temsilen İngilizce dört konuşma yaptı

Gaziantep şehir hastanesi ortopedi klinik şefi Op. Dr. Taner Karlıdağ, 43. SICOT (Uluslararası Ortopedi ve Travmatoloji Cerrahi Topluluğu) Dünya Ortopedi Kongresi’nde yaptığı konuşması ve başarısı ayakta alkışlandı.

 

Gaziantep şehir hastanesi ortopedi klinik şefi Op. Dr. Taner Karlıdağ'ın Mısır Kahire’de gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük ortopedi kongreleri arasında sayılan 43. SICOT (Uluslararası Ortopedi ve Travmatoloji Cerrahi Topluluğu) Dünya Ortopedi Kongresi’nde yaptığı konuşması ve başarısı ayakta alkışlandı.

 

Op. Dr. Doktor Taner Karlıdağ, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde 4 yıllık çalışmasının ardından şehrimizde yeni açılan Bin 875 yataklı Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Klinik Şefi olarak göreve başlayan ve kliniğin kurulmasında büyük çabalar sarf ederek modern mühendislik dalları ve ileri tıbbi teknolojilerinin kullanıldığı yöntemlerle hastanede ekip olarak yaptığı başarılı çalışmaları ve yaptıkları ameliyatları kısa sürede dikkat çekmeye başladı. Operatör Doktor Taner Karlıdağ, İleri protez cerrahisi ve protez enfeksiyonları konusunda çok sayıda uluslararası makalesi bulunan ve Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde 4 yıllık çalışmasının ardından Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Klinik Şefi olarak görev yapmaya başladı. Operatör Doktor Taner Karlıdağ, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde 4 yıllık çalışmasının ardından şehrimizde yeni açılan Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Klinik Şefi olarak görev yapmaya başladı.

 

 

DÜNYANIN EN BÜYÜK PROTEZ MERKEZİNDE EĞİTİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

 

Operatör Doktor Taner Karadağlı, 2022 yılında Dünyanın en büyük protez merkezlerinden biri olan Hamburg Endo-Klinik Hastanesi’ne kabul edilerek,  İleri protez cerrahileri ile protez enfeksiyonu cerrahileri alanında eğitimlerini başarıyla tamamladı.

 

ULUSLAR ARASI ALANDA MAKALELERİYLE TANINDI

 

İleri protez cerrahisi ve protez enfeksiyonları konusunda çok sayıda uluslararası makalesi bulunan Op. Dr. Taner Karlıdağ, protez cerrahilerinin yanı sıra Spor yaralanmaları ( Ön ve arka çapraz bağ yırtıkları, çoklu bağ yaralanmaları, omuz kas yırtıkları ve omuz çıkıkları ) konusunda da özellikli ameliyatlar gerçekleştirerek adında söz ettirdi.

 

DÜNYANIN EN BÜYÜK ORTOPEDİ KONGRESİNDE GAZİANTEP ŞEHİR HASTANESİNİ TEMSİL ETTİ

 

Doktor Karlıdağ, Mısır Kahire’de gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük ortopedi kongreleri arasında sayılan 43. SICOT (Uluslararası Ortopedi ve Travmatoloji Cerrahi Topluluğu) Dünya Ortopedi Kongresi’nde Gaziantep Şehir Hastanesini de temsil ederek, İngilizce dilde 4 ayrı konuşma gerçekleştirdi.