Kadınlarımız bir gün değil her gün hatırlanmalı

Kadınlarımız bir gün değil her gün hatırlanmalı

Defa Life Hastanesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Doktorlara, çalışan kadın personellere ve hastanede tedavi gören kadın hastalara çiçek hediye edlidi.

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Defa Life Hastanesi yöneticileri, Doktorlara çalışan kadın personellere ve hastanede tedavi gören kadın hastalara çiçek vererek 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladılar.

 

Hastanede gerçekleştirilen programa Başhekim Op.Dr.Ali Bora Üstünsoy, Hastane Müdürü Şenay Akkaş, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Sutan Yüksel ve hastane çalışanları katıldı.

 

Etkinlikte, çalışan kadın personel ofislerinde Başhekim tarafından çiçek hediye edildi.

 

Program sonrası açıklama yapan Defa Life Hastanesi  Başhekimi Op. Dr. Ali Bora Üstünsoy, “ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile Defa Life hastanesi Doktorlarına çalışanlarına ve tedavi için gelen kadınlarımıza çiçek hediye ettik. ‘‘Kadınlarımız bir gün değil her gün hatırlanmalı” ifadelerini kullanarak Depremlerde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyerek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum’’ dedi.