Isparta'da hasta yakını doktora saldırdı

Isparta

Isparta Şehir Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapan Opr. Dr. Doğan Ak, hasta yakını tarafından darp edildi.

 

Olay Şehir Hastanesi Acil Servisinde meydana geldi. İddiaya göre, yakınını hastaneye getiren bir kişi, doktor Doğan Ak ile tartışmaya başladı. Ardından doktoru darp etti.

 

 

Olayla ilgili basın açıklaması yayınlayan İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, “Bugün Isparta Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Hastalıkları polikliniğinde görev yapan meslektaşım Op. Dr. Doğan AK’ın bir hasta yakını tarafından darp edildiğini üzüntüyle öğrendim. Fedakarca görevlerini ifa etmeye çalışan sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet veya hakaret içerikli tavır, davranış veya tutum karşısında sessiz kalmayacağımı hatırlatır, olayın faili hakkında her tür hukuki sürecin takipçisi olacağımı vurgulamak isterim.”

 

Isparta Şehir Hastanesi BaşhekimiOpr.Dr. M. Zafer DİRİK ; Hastanemizde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapan meslektaşımız Opr.Dr. Doğan AK bir hasta yakını tarafından darp edilmiştir. Fedakarca sağlık hizmeti vermeye çalışan sağlık çalışanlarımıza her türlü hakaret ve şiddet içeren bu tür davranışları şiddetle kınıyoruz. Sürecin yasal takipçisi olacağız. Meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
   

Saldırıyı gerçekleştiren şahıs göz altına alınmış olup hakkındaki hukuki süreç titizlikle takip edilmektedir.



Metehan ağtoprak
13.01.2023 02:11:52
Onclikle herkese hayırlı gunler dılerım ve doğan ak isimli doktorun darp edilme gibi bir şikayeti olamaz çunki usluben ve tavren yanlış davranmıştır ve ilk vuran taraf doğan ak olmuştur karşı taraf kendisini kapatıp korumaya aldığı esnada doğan ak vurmaya devam edince h.a karşılık vermiştir …