İngiltere'den Gaziantep Üniversitesi Çocuk Kardiyolojisine Destek

İngiltere

4 Peace of Mind adlı yardım kuruluşu başkanı Sir Shakeel Ahmed Qureshi, Prof. Dr. Osman Başpınar'a deprem felaketi nedeni ile destek amacı ile 2100 sterlin tutarında sarf malzemesi alarak iletti.

 

İngiltere'de bulunan 4 Peace of Mind adlı yardım kuruluşu başkanı Sir Shakeel Ahmed Qureshi, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Kardiyoloji BD başkanı Prof. Dr. Osman Başpınar'a deprem felaketi nedeni ile destek amacı ile 2100 sterlin tutarında sarf malzemesi alarak iletti. 

 

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Kardiyoloji BD Başkanı Prof. Dr. Osman Başpınar; ‘’Dr. Qureshi, İngiltere ve Avrupa çocuk kardiyoloji dernekleri başkanlığı yapmış uluslararası saygınlığı olan bir akademisyendir. Yaptığı çalışmalar ve bilime olan katkısından dolayı "Sör" ünvanı ile ödüllendirilmiştir. Kendisi daha çok Suriyeli depremzelere gıda yardımı planladığını, bizim ünitemize de destek vererek depremden dolayı üzüntülerini dile getirmiştir. Alınan malzemeler arasında kalp kateteri, klavuz teller, damar girişinde kullanılan kılıflar bulunmaktadır. Kendilerine bu anlamlı destekler den dolayı hastalarımız adına şükranlarımızı iletiriz.''