İki Doktor Kansere Yenik Düştü

İki Doktor Kansere Yenik Düştü

Uzm. Dr. Tuğçe Sadıkoğlu ve Dr. Ömer Namık Karagöz kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Bursa’da görev yapan anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı hayatını kaybetti

 

Bursa Şehir Hastanesi’nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Tuğçe Sadıkoğlu tedavi gördüğü hastalık nedeniyle hayatını kaybetti.

 

 

Bursa Şehir Hastanesi’nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Tuğçe Sadıkoğlu, uzun süredir tedavi gördüğü hastalık nedeniyle hayatını kaybetti. Sadıkoğlu’nun vefatının ardından eğitim gördüğü Bursa Uludağ Tıp Fakültesi ve görev yaptığı Bursa Şehir Hastanesi taziye mesajı yayınladı.

 

Bursa Şehir Hastanesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan baş sağlığı mesajında şu ifadeler yer aldı:

 

“Hastanemiz Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Kıymetli Mesai Arkadaşımız Uzm.Dr. Tuğçe SADIKOĞLU’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Arkadaşımıza Allah’tan rahmet ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mekânı cennet olsun.”

 

 

Sağlık müdürünün doktor eşi kansere yenildi

 

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi Sağlık Müdürü Dr. Semra Karagöz’ün doktor eşi Ömer Namık Karagöz yakalanmış olduğu kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

 

Dr. Tevfik Ünsalan Aile Sağlığı Merkezi’nde Aile Hekimi olarak görev yapan ve yakalanmış olduğu beyin tümörü rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören Ömer Namık Karagöz(52) vefat etti.

 

 

Sağlık camiasında büyük üzüntüye neden olan Karagöz’ün vefatını ise Malatya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Recep Bentli, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile duyurdu.

 

Sağlık Müdürü Bentli, “Sağlık ailemizin değerli üyesi Dr.Ömer Namık Karagöz’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.(Medimagazin)