Hastanede şok kavga: İki doktor birbirine girdi

Hastanede şok kavga: İki doktor birbirine girdi

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne muayene olmak için giden doktorla muayene yapan doktor arasında kavga çıktı.

 

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği’ne muayene olmak için giden isminin açıklanmasını istemeyen doktor ile muayene olmak istediği Doktor Uğur Semiz arasında çıkan tartışma şiddetlenerek kavgaya dönüştü.

Kavga sonucunda iki doktor da birbirinden davacı oldu.

BAŞHEKİM: SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

Olayla ilgili açıklama yapan Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, “Hastanemiz Üroloji Kliniğinde görevli Asistan Doktorumuz Uğur Semiz’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Saldırı hakkında hukuki süreç başlamıştır ve bu sürecin yakinen takipçisi olacağız” dedi.

TABİP ODASI: UĞUR SEMİZ DARP EDİLMİŞTİR

Giresun Tabip Odası ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Ana Bilim Dalı Asistan hekimlerinden Dr. Uğur Semiz bugün saat 15.30 sularında görevi başında iken bir hastası tarafından darp edilmiştir. Hekim arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız” açıklamasını yaptı.

“MÜDAFAA HAKKIMI KULLANDIM”

İsmini açıklamak istemeyen doktor ise, “Bir hekim olarak tedavi almaya gittim. En doğal hakkım olan sağlık hakkımdan mağdur bırakıldım. Mobing tehdit ve saldırıya uğradım ve nefsi müdafaa davranışında bulunarak olay yerinden çıktım ve tüm hukuksal haklarımı kullanacağım” dedi.(Kaynak:tele1.com.tr)



Anahtar Kelimeler: Hastanede kavga: doktor birbirine girdi