Hak-İş Gençlik Komiteden Öz Sağlık-İş Sendikasına Genç Aday

Hak-İş Gençlik Komiteden Öz Sağlık-İş Sendikasına Genç Aday

Gaziantep sağlık personellerinden Mehmet Durdu, Gaziantep Öz Sağlık-İş Sendikası Şube Başkanlığına adaylığını açıkladı.


Öz Sağlık-İş Sendikası Şube Başkanlığına adaylığını açıklayan Mehmet Durdu, ''Bağlı bulunduğum ve hem bir ferdi hemde üyesi olduğum Hak iş'e bağlı ÖZ SAĞLIK-İŞ sendikasına, üyelerimizden gelen yoğun istek ve talep üzerine yapılması beklenen şube başkanlığı seçimine adaylığımı koyma kararı aldım, bu haberi ve kararı dört gözle bekleyen dava arkadaşlarıma burdan sizin şahitliginizle bildiriyorum dedi.

Çıktığımız böylesi güzel bir hizmet için oluşturacağımız yönetim anlayışıyla bilgi donanım birliktelik içerisinde ve en önemlisi sizlerin bizlere karşı vereceğiniz güven oylarınızla şube başkanlığı yönetimi olarak hizmetinize Allah nasip ederse talibim" dedi. İnşallah, rabbim yolumuzu aydınlık ve açık eder, herkes bilir ki koltuk başkanı değil, sahada gece gündüz demeden çalışacak ve kronikleşen sorunları Allah'ında izniyle çözecek bir başkan seçeceksiniz şeklinde açıklama bulundu. Bu kutlu davada bize destek olacak üye ve saygıdeğer büyüklerimize şimdiden teşekkür ederim'' dedi.

 

 



Aydoğan Ergül
19.08.2022 18:32:23
Başkanım daima yanindayiz yolun sonu başkanlık.

Hakan Bey
19.08.2022 19:53:30
Genç başkan adayımız için Allah'ım hayırlı uğurlu eylesin. Çok Temiz,Dürüst,Saygın,Çalışkan,Çevresi tarafından sevilen bir isim.

Nejdet uygun
19.08.2022 22:05:08
İki güzel insan maşallah Allah yolunuzu açık etsin inşallah