Genç Piyanistler Kurtuluş Konseri

Genç Piyanistler Kurtuluş Konseri

Ecz. Rauf Akıncı ve Nazlı Belgin Akıncı’nın kızları Irmak Akıncı’nın, 23 Aralık Perşembe Saat/20:00 de Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’inde vereceği konsere davetlisiniz.

Ecz. Rauf Akıncı ve Nazlı Belgin Akıncı’nın kızları Irmak Akıncı’nın, 23 Aralık Perşembe Saat 20:00 de Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’inde vereceği konsere davetlisiniz.

Gaziantep Lisesi’nin unutulmaz müzik öğretmeni Ferit Ginol’u bu kentte bilmeyen yoktur. Adına tekerleme bile yapılmıştı. İşte Gaziantep’in yeni dahisi, Ginol’un torununun çocuğu.

Gaziantep’in unutulmaz öğretmeni Sermin Ginol Belgin’in torunu.Tabii ki yine Gaziantep’in unutulmaz basketbol hakemi Alaettin Belgin’in torunu.

11 yaşındaki Irmak Akıncı, bu yıl, Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Okulu piyano bölümüne burslu olarak kabul edildi. Ortaokul ile Liseyi Bilkent’de okuyacak.

Müzik otoriteleri Irmak Akıncı için, “ Müzik ve piyano çalmak onun ruh halinin bir yansımasıdır. Türkiye yeni bir dahinin doğuşuna hazırlık yapıyor” diyorlar.