GAZİANTEP’in EN KÜÇÜK SMA TİP-1 ÖLÜMCÜL KAS HASTASI EFNAN BEBEK DESTEKLERİMİZİ BEKLİYOR

GAZİANTEP’in EN KÜÇÜK SMA TİP-1 ÖLÜMCÜL KAS HASTASI EFNAN BEBEK DESTEKLERİMİZİ BEKLİYOR

EFNAN BEBEK; ''Minicik bedenimle büyük bir savaş veriyorum. *Benim yaşam mücadelemde çıkaramadığım sesim olur musunuz?''

 

EFNAN HEPİMİZİN EVLADI

27.07.22'de Dünyaya gözlerini açtı henüz 15 günlük iken SMA teşhisi koyuldu. Daha 23 yaşlarında olan anne babası ve tüm ailenin tüm dünyası başlarına yıkılırken, evlatlarının yaşaması için gönüllü kişilerden oluşan gruplarıyla mücadeleleri büyük bir hızla başlayan EFNAN şuan 14 aylık.
Gaziantep'te yaşıyor. 
Ailenin ilk ve tek bebeği..
Efnan'ın en büyük şansı erken teşhis koyulması ve vakit geçmeden Gaziantep Valiliğinden onay alarak kampanyanın başlamasıydı. Ancak asrın felaketi olarak adlandırılan deprem Efnan’ın yaşamını bitirmedi ama kampanyası durma noktasına getirmişti. Ailesi ve gönüllüleri EFNAN’ın trakesi açılmadan yetilerini kaybetmeden Dubai’de alacağı Zolgensma tedavisine gitmesi için aylardır büyük bir mücadele veriyor.
EFNAN bebek çok güçlü bir çocuk hastalığa direniyor ve parklarda oynaması anne kucağında olması gerekirken her gün fizik tedavide acı dolu günler geçiriyor.

 

 

MİLYONLARIN YAŞADIĞI GÜZEL ÜLKEMİZDE SADECE 6 BİN KİŞİNİN BAĞIŞLAYACAĞI 1000 ₺ İLE EFNAN SAĞLIĞINA ve HAKETTİĞİ ÇOCUKLUĞUNA KAVUŞABİLİR!


Şuan hastanede enfeksiyonla mücadele eden bebeğin tedavisi mümkün fakat toplanması gereken miktar 1.820.000$  ve bu miktarın %87 toplandı‼️ Geri kalan %13 dilimlik kısmının vakit geçmeden toplanması gerekmektedir. EFNAN için her geçen gün onun aleyhine işliyor. Kilo aldıkça ilerleyen hastalığı tüm vücudunu sarmadan onun sesini duymalı ve duyurmalıyız.

Onu tanımak, ve yaşamasına vesile olmak için Efnan AYDOĞAN’ın sosyal medya hesaplarını takip ederek paylaşıp daha fazla insanın onun sesini duymasına vesile olabilir ve sahada imkanlarınız  doğrultusunda destek verebilirsiniz.

 

 

Minik Efnan'ın ellerinden tutar mısınız?
 
Bir umudu da siz olun..

Minicik bedenimle büyük bir savaş veriyorum. *Benim yaşam mücadelemde çıkaramadığım sesim olur musunuz? 
EFNAN BEBEK