GAZİANTEP İPEKYOLU ROTARY KULÜBÜ’NÜN GENÇLERE LİDERLİK EĞİTİM SEMİNERİ

GAZİANTEP İPEKYOLU ROTARY KULÜBÜ’NÜN GENÇLERE LİDERLİK EĞİTİM SEMİNERİ

Gaziantep İpekyolu Rotary  Kulübü RYLA ( Rotary Yarının Liderlerini Arıyor) semineri düzenledi.

 

Gaziantep İpekyolu Rotary  Kulübü’nün 13/16 Ekim tarihlerinde düzenlemiş olduğu RYLA ( Rotary Yarının Liderlerini Arıyor) semineri ile farklı şehirlerden gelen 18-24 yaş aralığındaki gençler ve birbirinden değerli 12 konuşmacı konuğu üç gün boyunca  Gaziantep The Arena Otel ‘de buluşturdu.

Kişisel gelişimi destekleyen, liderlik vasıflarını kazandırmayı ve iyi yurttaşlık bilincini aşılamayı amaçlayan; takım oyunları, karşılıklı sohbetler, liderlik eğitimleri ve sosyal etkinliklerden oluşan bu seminere ev sahipliği yaptılar.

13 Ekim Perşembe günü Gaziantep İpekyolu  Rotary Kulübü 2022/23 Dönem Başkanı Rtn.Harun Batmaz’ın açılış konuşmasının ardından Uluslararası Rotary  2430. Bölge Dönem Guvernörü Emre Öztürk Rotary ve RYLA hakkında katılımcılara bilgi verdi. Alanlarında uzman olan  konuşmacıların  ;E-ticaret, Metaverse,  İçimizdeki Lider Kim? , Engeller Sizi Dengeler, Değerlerimiz , gibi ve birbirinini destekleyen konuşmaların gençler için farklı ve ilgi çekici güncel konulara değinildiği RYLA semineri 15 Ekim akşamında düzenlenen Gala Yemeği ile sona erdi. Katılımcı gençler 16 Ekim sabahı uğurlandılar.