Gaziantep'te Gayrimenkul Sahiplerine Çıplak Şantaj

Gaziantep

Gaziantep'te gayrimenkul sahibi oldukları belirlenen kişilere `Raydan Çıkanlar' filmindeki gibi kadın kullanarak şantaj yapıldı.

Gaziantep’te gayrimenkul sahibi oldukları belirlenen kişilere `Raydan Çıkanlar’ filmindeki gibi kadın kullanarak şantaj yapan ve tehditle senet imzalatarak arazilerine el koyan 1’i kadın 4 sanığa 13’er yıl hapis cezası verildi.

 

İddiaya göre, eşinden boşanan 51 yaşındaki Hattuç Şeytan adlı kadın, 54 yaşındaki C.G.’yi evlenme vaadiyle kandırarak evine çağırdı. Şeytan, C.A.’yı sevişme bahanesiyle çırılçıplak soyarak evde gizlenen arkadaşlarına fotoğraflarını çektirdi. Hattuç Şeytan, daha sonra bu fotoğraflarla C.A.’yı tehdit edip, onun 3 bin 700 metkerakelik fıstık bahçesinin tapusunu aldı ve 5 boş senet imzalattı. Şantaj çetesinin bankadaki 4 bin TL’sini almak istediği C.G.’nin şikayeti üzerine Hattuç Şeytan ile birlikte 26 yaşındaki Enver K. Y., 23 yaşındaki Coşkun K. ve çetenin elebaşı konumundaki 38 yaşındaki İsmet A.,  yakalandı. Gaziantep Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki karar duruşmasında tutuklu yargılanan 4 sanığa, `Hürriyeti tahdit’ suçundan 3’er, `Nitelikli yağmacılık’ suçundan da 10’ar yıl hapis cezası verildi. Sanıklar, karar duruşmasında da suçlamaları kabul etmedi.

 

`RAYDAN ÇIKANLAR’ FİLMİ

 

Başka kişilerin de aynı şekilde arazilerine el koyduğu ileri sürülen olay, Jennifer Aniston ve Clive Owen’ın başrolünde oynadığı `Raydan Çıkanlar’ filminde de benzer bir olay anlatılıyor. Filmde, düzenli hayatı olan reklamcı (Clive Owen), bindiği trende karşılaştığı büyük bir firmada mali danışman olduğunu söyleyen bir kadın (Jennifer Aniston) tarafından baştan çıkarılıyor. Bir otel odasında bu kadınla ilişki kuracağı sırada odaya silahlı bir saldırgan giriyor, aslında kadının sevgilisi olan bu kişi reklamcıyı darp ediyor, kadınla ilişki kuran saldırgan, bu durumu şantaj aracı olarak kullanıp reklamcının parasını alıyor. Filmin sonunda reklamcı kadının yardımıyla kandırılıp tuzağa düşürüldüğünü anlıyor.(gaziantephaberler.com)