GAÜN’ün maaş promosyon ihalesinden Türkiye rekoru çıktı!

GAÜN’ün maaş promosyon ihalesinden Türkiye rekoru çıktı!

Gaziantep Üniversitesi’nin (GAÜN) banka maaş promosyon ihalesini kazanan Halk Bankası Rektör Arif Özaydın’ın baskılarıyla 34 bin 300 lira olan ücreti 35 bin liraya çıkardı.

 

Promosyon ücretinin arttığını sosyal medya hesabından duyuran Sağlık-Sen Gaziantep Üniversite Hastane şubesi Başkanı Cuma Kerkez, ihalenin imzalandığını duyurdu. 

 

Gaziantep Üniversitesi’nin (GAÜN) banka maaş promosyon ihalesini kazanan Halk Bankası, promosyon ücretini arttırdı. İhale sonucunda 15 Eylül’de tek seferde yatırılacak olan promosyon 700 lira daha arttı. Rektör Arif Özaydın’ın baskısıyla promosyon ücretinde artışa giden banka yetkilileri, 5 bin 291 personelin hesabına 15 Eylül’de 35 bin lira yatıracak.

 

 

Üniversite çalışanlarını sevindiren gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Sağlık-Sen Gaziantep Üniversite Hastane şubesi Başkanı Cuma Kerkez, “Gaziantep Üniversitesi Banka Maaş Promosyonu’nun 34 bin 300 TL olan ihale sonucu 35 bin TL olarak 15 Eylül’de tek seferde ödemeli olarak 4 yıllığına HALK Bankası ile imzalanmıştır.  Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.