Eczane Personeli Büşra feci şekilde can verdi!

Eczane Personeli Büşra feci şekilde can verdi!

Alanya’da dün gece saatlerinde otomobille çarpışan bir motosiklette yolcu olarak bulunan genç kız feci şekilde can verdi.

Alanya’da Cikcilli istikametine doğru yol alan bir motosiklet D-400 karayolu üzerinde ilerlerken otomobil ile çarpıştı. Petrol ofisi yanında meydana gelen kazada bariyerlere çarpan motosiklet metrelerce sürüklenirken motosiklet sürücüsü ve arkada bulunan yolcu Büşra K. (20) hastaneye kaldırıldı.

 

GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ, SÜRÜCÜ GÖZALTINDA

Yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybeden Büşra K.’nın Ayyüce Eczanesinde personel olarak çalıştığı öğrenilirken motosiklet sürücüsünün tedavi edilerek gözaltına alındığı bildirildi. Büşra K.’nın cenazesinin bu gün öğlen namazına müteakip Alanya Değirmendere Kızılharman Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

 

ECZACILAR ODASI’NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Kazayla ilgili soruşturma devam ederken Antalya Eczacılar Odası Alanya Temsilciliğinde başsağlığı mesajı yayınlandı. Yayınlanan mesajda, “Meslektaşımız Alanya Temsilcimiz Ecz. Okan Ahmet Yılmaz'ın (Ayyüce Eczanesi ) personeli Büşra Köle trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Cenazesi bugün (03.10.2020) Cumartesi saat 12.00'da Değirmedendere Kızılharman mezarlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet, meslektaşımıza, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.(gazetealanya)