Dr.Dt.M.Yücel Özbaş Güven Tazeledi...

Dr.Dt.M.Yücel Özbaş Güven Tazeledi...

Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Odası Başkanlığına tekrardan Dt.Dr.M.Yücel Özbaş seçildi.

Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Odası Başkanlığına tekrardan Dt.Dr.M.Yücel Özbaş seçildi.Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Odası 19. Olağan Genel kurulu 16/17 Nisan tarihlerinde ‘’Gaziantep Eczacı Odası Konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

Tek adayla girilen seçimde geçen dönem Oda Başkanlığı görevini yürüten Dt.M.Yücel Özbaş  yeniden Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Oda Başkanlığına seçildi.18.Dönem Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Odası Başkanlığını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Dt.Dr.M.Yücel Özbaş 19.Dönem başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu ise şu şekilde oluştu:

 

MEHMET YÜCEL ÖZBAŞ Başkan

ÖKKEŞ KARADUMAN Başkan Yardımcısı

EMRAH DEMİRLİ Genel Sekreter

BAHADIR ODABAŞ sayman 

MEHMET SEZAİ YILDIZ üye

ADİLE AVCI AYRANCIOĞLU üye

IŞIL KEÇİK BÜYÜKHATİPOĞLU üye

MURAT ÖZKAYA üye

ERCAN ZORKİRİŞCİ üye

 

Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Dt. Yücel Özbaş yapmış olduğu açıklamada; Sevgili meslektaşlarım öncelikle şimdiye kadar Oda yönetimlerinde görev yapan Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Odasını bugünlere getiren tüm meslektaşlarımıza emeklerinden dolayı  teşekkür ederim dedi.Geçmiş süreçte iyi dileklerde bulunan, yeni dönemde bulunacak olan, bizi bu göreve layık gören herkese, kendim ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim.Yeni dönemde daha geniş tabanlı,  daha katılımcı, daha adil bir yönetim olarak,Dişhekimliği mesleğini daha ileriye taşımak için çalışacağız inşallah.Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Odası hepimizin odası  o nedenle Tüm diş hekimlerinin desteğini bu süreçte yanımızda görmek isteriz dedi.

 



Anahtar Kelimeler: ...Yücel Özbaş Güven Tazeledi...