Dr. Tiryaki ile ilgili Flaş Atama kararı...

Dr. Tiryaki ile ilgili Flaş Atama kararı...

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki’nin görev süresinin sona ermesinin ardından, sözleşmesi uzatılmadı.

 

Pandemi döneminde Gaziantep’te gösterdiği başarılı performansı ve çalışmaları ile dikkat çeken İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki’nin sözleşmesi geçtiğimiz gün sona ermişti. Başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Tiryaki’nin sözleşmesinin uzatılması bekleniyordu. Ankara’da da görevinin devamı için yapılan görüşmelerin sonuçsuz kaldı.

HAYIRLISI OLSUN

Sözleşmesi uzatılmayan Tiryaki, daha önce doktor olarak görev yaptığı Hatay’a atandı. Doktor olarak atamasının sisteme düşmesinin ardından , Tiryaki, sözleşmesinin uzatılmadığını ve görev yerinin Hatay olarak belirlendiğini söyledi. Tiryaki, ‘’Yaptığımız güzel şeyler varsa onlarla anılırız inşallah , Gaziantep’e en iyi şekilde hizmet etmek için canla başla çalıştık. Göreve başladığımız dönemde dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 Pandemisi vardı. Pandemi ile mücadelede önemli mücadeleler verdik. Alnımızın akıyla çıktık. Bundan sonra daha önce görev yapmış olduğum Hatay’da görevime devam edeceğim. Hayırlısı olsun’’ dedi.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ KİM OLACAK?

Tiryaki’nin sözleşmesinin uzatılmaması sonrası, ‘’Gaziantep’in yeni İl Sağlık Müdürü kim olacak?’’ sorusu da gündeme geldi. Son yıllarda Gaziantep’teki kurum müdürlerinin farklı şehirlerden seçilmesi nedeniyle ortaya çıkan sıkıntıların, İl Sağlık Müdürlüğünde yaşanıp yaşanmayacağı merak konusu oldu.



Anahtar Kelimeler: . Tiryaki ilgili Atama kararı...