Dr. Reşit Başsimitçiye Saldırı

Dr. Reşit Başsimitçiye Saldırı

Reşit hocamıza saldırı Hastayı görmeden ilaç yazmayan Dahiliye uzmanı Dr Mehmet Reşit Başsimitçi şiddete maruz kalarak şehir hastanesi aciline kaldırıldı

 

Reşit hocamıza saldırı 


Hastayı görmeden ilaç yazmayan Dahiliye uzmanı Dr. Mehmet Reşit Başsimitçi şiddete maruz kalarak şehir hastanesine kaldırıldı. 
 

Başsimitçi'nin paylaşımı şu şekilde;


Değerli arkadaşlarım,,
Ben Dr. Mehmet Reşit Başsimitçi 
İç Hastalıkları Uzmanı

Görev yaptığım Gaziantep Merkez Bankasında hastayı  görmeden  iLAÇ YAZMADIM  diye şiddete maruz kaldım ,,,

Ambulans ile Gaziantep şehir hastanesi acile kaldırıldım.. Gereken yapıldı..
Şu an istirahatteyim ..

 

Çok geçmiş olsun dileklerimizle…

 

Dr. Mehmet Reşit Başsimitçi; ‘’Size ilginç bir olay anlatayım, Adana başkent hastanesi önünde arabamla yavaş bir şekilde sağ şeritten giderken önümdeki araç fren yaptı bende yavaşladım, sonrasında bidaha ilerlemeye başladı bende yavaşça arkasında ilerledim, sonra birden durdu,plakam o Aracın tamponuna değdi, araçtan yolcu mahalinden sol kolu alçıya alınmış bir bey çıktı, şoför mahalinden bir bayan çıktı,bende arabadan indim, karşılıklı geçmiş olsun dedik, üstümde forma olduğu için doktor musunuz dedi, evet dedim, Eşime 1 hafta rapor yazar mısınız dedi, neye uğradığımı şaşırdım.

Meslek hayatım boyunca hiçkimse benden bu kadar kolay rapor istememişti.''

 

Merhaba ,, Değerli Doktor arkadaşlarım, ilginiz için hepinize teşekkür ediyorum..  Benim karşılaştığım olay Merkez Bankası'nın kurumsal  yapısı  ile ilgili değildir.. Orada bulunan kişinin yaptığı  bir olaydır ..
Ayrıca Ankara'dan ilgililer beni arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler... Gerekenin yapılacağını da özellikle belirttiler..
Dr. Mehmet Reşit Başsimitçi

 

Değerli kardeşlerim ,

Geçirdiğim  rahatsızlık ve yaşatıldığım tıp mesleği sorunu esnasında ,

Her türlü yardımlarını seferber eden sizler gönül dostlarım meslektaşlarıma

Sonsuz sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum..
Dr. Mehmet Reşit Başsimitci 



Anahtar Kelimeler: . Reşit Başsimitçiye Saldırı
Ecz.Murat EKMEKÇİ
21.11.2023 22:33:20
Kıymetli Ağabeyimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cezalarda caydırıcılık olmalı ki bu olaylar tekrarlanmasın. Bu kaçıncı olay.

Mehmet Arifler
22.11.2023 07:38:11
Muhterem gönüldaşımız ve sevgili doktorumuz Sayın M. Reşit Başsimitçi hocamıza yapılan çirkin saldırıyı lanetliyor ve size en kalbi duygularımla geçmiş olsun dileklerimi sunarken acil şifalar diliyorum. Selam ve muhabbetlerimle.