Doktor annenin sevindiren vasiyeti.

Doktor annenin sevindiren vasiyeti.

Gaziantep’te hayırsever bir aile, memleketine uzun yıllar hizmet etmiş doktor annelerinin son zamanlarında kullanması için elektrikli sandalye satın aldılar. Fakat kısa bir süre sonra anneleri vefat edince elektrikli sandalyeyi bir ihtiyaç sa

Gaziantep’te hayırsever bir aile, memleketine uzun yıllar hizmet etmiş doktor annelerinin son zamanlarında kullanması için elektrikli sandalye satın aldılar. Fakat kısa bir süre sonra anneleri vefat edince elektrikli sandalyeyi bir ihtiyaç sahibine verebilmek için bir arayış içine girdiler.

 

Yapılan araştırma sonucu, doğuştan engelli 22 yaşındaki Mehmet Ali G.’ye ulaştılar ve elektrikli sandalyeyi ona hediye ettiler. Engelli gencin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

Gencin mutluluğuna ortak olan Aile, ‘‘ Burada önemli olan bağışlanan elektrikli sandalye değil. Önemli olan nokta insani duygularla ihtiyacı olan insanlara bir nebze olsa da katkıda bulunmak ifadelerini kullandılar.

 

Mehmet Ali G. : Kimseye yük olmamak için akülü araba hayal ettiğini ve uzun zaman sonra kendi başına hareket edeceği için mutlu olduğunu söyledi.

 

Engelli gencin babası Bekir G. : ‘‘Bu yardımı yapanlardan Allah razı olsun. Oğlum  tekerlekli sandalyeye kavuştu, çok mutluyum. Bundan sonra daha rahat bir şekilde dolaşabilecek. Hayırsever aileye teşekkür ediyorum’’ dedi.