''Doğa'' Çiçek Açsın

Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde doktor olarak görev yapan Dr. Nazlı ve Dr. İsmet Canpunar arkadaşlarımızın bebekleri Doğa SMA Tip 1 tanısı aldı. Yurtdışı gen tedavisi icin kampanyamızı başlattık. Desteklerinizi bekliyoruz.

 

DOĞA ÇİÇEK AÇSIN sloganıyla, umutla sarılan bir aylık SMA Tip-1 hastası Doğa’nın mücadelesi, destek ve bağışlarınızla daha güçlü bir geleceğe dönüşüyor.

 

MERHABA!

Ben, SMA TİP-1 Savaşçısı DOĞA CANPUNAR

 

6 Nisan 2023 tarihinde, Ankara’da annemin ve babamın ilk evladı olarak gözlerimi dünyaya açtım. Annem Nazlı CANPUNAR biyokimya doktoru ve babam İsmet CANPUNAR genel cerrahi doktoru. Bizi çok tatlı bir hayat bekliyor sanıyorduk fakat yanılmışız…

Henüz anneme ve babama yeni kavuşmuşken gelen bir telefon ile ailemin hayatı alt üst oldu. Ben henüz 9 günlükken topuk kanı testimden SMA TİP-1 ölümcül ve ilerleyici kas hastalığına sahip olduğumu öğrendik. Bu o kadar zor bir hastalıkmış ki hemen tedavi olmazsam beni çok zor günler bekliyormuş. Ailem bu hastalığın bir tedavisi olduğunu ancak sadece yurtdışında
verildiğini duyunca beni kurtarmak için bir kampanya başlattı. Ve evet, sizlerle böylece tanışmış olduk.

Şimdi tek hedefimiz bir an önce kampanyamızı başarıyla sonlandırıp, Zolgensma ilacına kavuşmak. Beni ve ailemi bu mücadelede yalnız bırakmayacağınızı biliyorum. Hayata sımsıkı tutunmaya çalışan bir bebek olarak hepinizden destek bekliyorum.

 

 

Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?

“Merhaba! Ben Doğa. Henüz 1 aylık bir bebek olduğum için yazamıyorum, ancak sizlere SMA Tip 1 hastalığıyla mücadele etmek için yardım çağrısı yapıyorum. SMA, spinal musküler atrofi olarak bilinen nadir bir genetik hastalıktır ve ne yazık ki ben de bu hastalığa yakalandım. SMA Tip 1, kas zayıflığı ve nefes alma sorunları gibi ciddi zorluklara neden oluyor ve hayati tehlike oluşturabiliyor.

Ben, henüz bu dünyada yeni bir varlık olduğum için mücadelemi başarıyla sürdürebilmek için sizin yardımınıza ihtiyacım var. Özel tedaviler, rehabilitasyon süreçleri ve medikal cihazlar gibi önemli masraflarımızı karşılamak için sizlerden destek bekliyoruz. Her bağış, benim yaşamımı iyileştirmek için büyük bir fark yaratacaktır.

Sevgi dolu bir topluluk olarak bana destek olmanızı istiyorum. Birlikte, bana daha güçlü bir gelecek sağlayabiliriz. Bağışlarınız, tıbbi masraflarımı karşılamak, özel tedavilere erişim sağlamak ve benim yaşam kalitemi artırmak için kullanılacaktır.

Her bir yardım, bir umut ışığı olabilir. Lütfen bugün bana yardım etmek için bağış yapın ve bu çağrıyı sevdiklerinizle paylaşarak daha fazla farkındalık oluşturmamıza yardımcı olun. Siz, benim için bir umut kaynağı olabilirsiniz.

Benim ve ailemin adına, şimdiden yardımlarınız için minnettarız. Sizlerin desteğiyle, bana daha mutlu ve sağlıklı bir gelecek sağlayabiliriz. Küçük bir katkı bile büyük bir fark yaratabilir. Teşekkür ederim.”

 

 

YURT İÇİ İBAN

Türkiye Cumhuriyeti Ankara Valiliği izinli IBAN bilgilerim aşağıdaki gibidir:

Alıcı: Doğa Canpunar / Denizbank
‌₺ IBAN: TR25 0013 4000 0222 6323 8000 01
€ IBAN: TR68 0013 4000 0222 6323 8000 03
$ IBAN: TR95 0013 4000 0222 6323 8000 02
£ IBAN: TR41 0013 4000 0222 6323 8000 04

 

YURT DIŞI İBAN

Alıcı: SMA KIDS
‌NL74 BUNQ 2090 1475 55
Swift kodu: BUNQNL2A

 

dogacicekacsin.org.tr



Anahtar Kelimeler: '''' Çiçek Açsın