Diş Hekimi Kendini Asarak İntihar Etti

Diş Hekimi Kendini Asarak İntihar Etti

Gaziantep’de de diş doktorluğu yapan ve Osmaniye’de yaşayan 29 yaşında ki Aykut P. yaşadığı evin çatı katına kendini asarak intihar etti.

Osmaniye’de yaşayan 29 yaşında ki diş doktoru yaşadığı evin çatı katına kendini asarak intihar etti. Edinilen bilgiye göre merkez Rızaiye mahallesinde ailesinden kalan evde yaşayan ve Gaziantep’de diş doktoru olduğu öğrenilen 29 yaşında ki Aykut P.’nin işe gelmediğini fark eden mesai arkadaşı durumu ailesine bildirdi. Kardeşine telefon ile ulaşmaya çalışan ablası ulaşamayınca Aykut P.’nin yaşadığı eve gitti. Aileden kalan 4 katlı evin teras katında korkunç manzara ile karşılaşan abla durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Aykut P’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Aykut P.’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Osmaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İntihar eden Aykut P.’nin 3 ay önce annesini kaybettiği bundan dolayı da psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi.

Erzurumda faliyet gösteren Çınar Ortopedinin sahibi Döndü Poçulu’nun kardeşi olan Aykut P. nin cenazesi bugün OSMANİYE'de defnedilecektir.