Dermatoloji uzmanına saldırı

Dermatoloji uzmanına saldırı

Sağlık teröristleri yine hekime şiddet yaparak pes dedirtti, bir haftada her gün sağlıkta şiddet uygulayanlar yüzünden Hekimler istifa ediyor görevlerinden uzaklaşıyorlar

Saldırgan kişi tedavi sırasında kullanılan aletler ile doktor beyin kafasına defalarca vurmuş ve boğazını sıkarak boğmaya çalışmıştır. Doktor bey sese gelen arkadaşları tarafından kurtarılmış ve şu an acil serviste müşahede altındadır. 


ARTIK YETER!


Bu insanlık dışı davranışlar şiddetle cezalandırılmalı. Bu barbar güruh, süratle yargılanıp, ulaşımın zor olduğu bir adada cezasını çekmelidir. 

 

Bu olay yaşanırken oradaydım. Adama doktor bey enjekte edilecek ilacı dışarıdan alması gerektiğini, hastanede bulunmadığını söyleyince adam doktor beye saldırmış. Sonrasında sanki suçlu değilmiş gibi şikayet etmek için başhekimliğe gitti. Kürsü başkanı da o kişiyle ilgilendi , şiddete Rağmen kürsü başkanı başka bir hekim arkadaşa hastayı muayene etmesi için yönlendirdi. Benim kanım dondu orada. Ben sevdiğim mesleğin geleceğinden korkmaya başladım. Ben bu kadar senemi kimsenin boks torbası olmak için heba etmedim.


————-
Bir hasta şunları söyledi  “Ben bu serviste tedavi görüyorum 1 ay da yatış yaptım, inanılmaz iyi niyetli ve güler yüzlü sizinle ilgilenen doktorları ve hemşireleri var kimse bir bahane sunmasın bizler iyi olalım diye canla başla çalışıyorlar 5 dk bir hasta bakıyorlar minnet ve saygı duymamız gerekiyor !


Av.Cengiz Bayram “ Hocamız ile görüştük. Yaşadığı strese rağmen morali yerindeydi. Kendisin hemen bir avukat gönderdik ve HHDD olarak yanında olduğumuzu bildirdik. Hocamıza geçmiş olsun diyoruz. Hekime şiddete hayır.”

Dr. Cem Barlıoğlu “ Hocamız ile görüştük. Yaşadığı strese rağmen morali yerindeydi. Kendisin hemen bir avukat gönderdik ve HHDD olarak yanında olduğumuzu bildirdik. Hocamıza geçmiş olsun diyoruz. Hekime şiddete hayır.