Deneyimli Hekim Uz.Dr. Cihan Öztürk, Defa Life’de

Deneyimli Hekim Uz.Dr. Cihan Öztürk, Defa Life’de

Dahiliye ( İç Hastalıkları) Hastalıkları Uzmanı Dr.Cihan Öztürk, Defa Life Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı.

 

Dahiliye Uzmanı Dr.Cihan Öztürk, 1993-1999 arasında İzmir 9 Eylül Tıp Fakültesi (Lisans/mastır) eğitimini tamamladıktan sonra, 2000-2005 yılları arası İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında Uzmanlık Eğitimini tamamladı. 
Mecburi hizmetini Kahramanmaraş Pazarcık Devlet Hastanesi  Dahiliye Uzmanı olarak yaptıktan sonra, Uzun yıllar Özel Hastane deneyimi olan Dr.Cihan Öztürk Kasım 2023 tarihinden itibaren Defa Life Hastanesinde İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı olarak göreve başladı.

Birçok hastalığın tanı ve tedavisinde ortak birim görevi yürüten iç hastalıkları bölümü; Defa Life Hastanesinin en detaylı ve geniş kapsamlı birimlerinden biridir. 
Diğer adıyla dahiliye olarak da bilinen iç hastalıkları bölümünde, hastalıkların teşhis ve tedavisi için titiz ve detaylı bir araştırma gerçekleştirilerek, hastalıkların erken evrede teşhis edilmesi, tedavi için ilgili birimlere yönlendirme yapılması sağlanmaktadır.

 

• TEDAVİ ALANLARI ARASINDA
- Şeker Hastalığı (Diabates Mellitus)
- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
- Karaciğer Hastalıkları
- Safra Kesesi Hastalıkları
- Endokrinoloji (Tiroid, böbreküstü bezi hipofiz ve hastalıkları)
- Metabolik Hastalıklar ve Obezite (Kolesterol, trigliserid yüksekliği, gut hastalığı ve diğer metabolizma hastalıkları)
- Sindirim Sistemi Hastalıkları (ülser, gastrit, reflü hastalığı, kolitler)
- Kansızlık ve Kan Hastalıkları Tanı ve Tedavisi
- Romatizmal Hastalıklar
- Aşırı kilo kaybı veya kilo alımı

 



Anahtar Kelimeler: Deneyimli Hekim .. Cihan Öztürk