Çocuk Kardiyoloji Uzm. Dr. Ahmet KÖSE muayenehanesini açtı...

Çocuk Kardiyoloji Uzm. Dr. Ahmet KÖSE muayenehanesini açtı...

Gaziantep’in tanınmış, sevilen doktorlarından Çocuk Kardiyoloji Uzm. Dr. Ahmet KÖSE ‘’özel muayenehanesini yoğun bir katılımla açtı.Dr.Ahmet KÖSE; Yeni muayenehanesini Çetinkaya arkası, Mücahitler Mahallesi, 52083 nolu sokak, YASEM

Gaziantep’in tanınmış, sevilen doktorlarından Çocuk Kardiyoloji Uzm. Dr. Ahmet KÖSE ‘’özel muayenehanesini yoğun bir katılımla açtı.Dr.Ahmet KÖSE; Yeni muayenehanesini Çetinkaya arkası, Mücahitler Mahallesi, 52083 nolu sokak, YASEM  iş merkezi Kat:11 No:1104 ’de hizmete açtı.

 

Uzun bir süredir Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde,Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı  olarak görev yaparken hastalarına daha iyi hizmet vermek için  özel muayenehanesini açmaya karar veren Dr. Köse’nin açılışına ilgi yoğun oldu. Muayenehanenin açılışına Sağlık ve iş dünyasından bir çok tanınmış yüz katıldı.Çok sayıda  sağlık çalışanının katıldığı açılışta konuşan Çocuk Kardiyolojisi Uzm. Dr. Ahmet KÖSE, Çocuklara nezih, kendilerini rahat hissedecekleri bir ortam sunmak için yola çıktıklarını belirtti. Açmış olduğumuz muayenehanemizde 0-18 yaş tüm çocukların, spor yapacak çocukların ve çocuk kalp hastalarının kalplerinin değerlendirilmesi, gebe kadınların karnındayken  bebeklerinin kalp hastalıklarının  ( Fetal EKO) tanı ve tedavisi için gerekli son model cihazlarımız mevcuttur. Umarım halkımız bu hizmetimizden memnun kalır. Açmış olduğumuz muayenehanemiz her yerden kolay ulaşım sağlanabilen bir noktada olup Çetinkaya arkası YASEM İşmerkezinin ücretsiz otopark imkanı mevcuttur.

 

ÇOCUK KALP HASTALIKLARI TANI VE TEDAVİSİ İÇİN GEREKLİ SON MODEL CİHAZLARIMIZ MEVCUTTUR.

 

Yasem İş Merkezinde muayenehanesini açan Çocuk Kardiyolojisi Uzm. Dr. Ahmet KÖSE, gazetemize yaptığı açıklamada ilk olarak kendisi ve mesleki kariyeri hakkında şu bilgileri verdi;Açılışta bizi yalnız bırakmayan hekim arkadaşlarımızın yanı sıra tüm misafirlerimize de teşekkür ediyorum.” diye konuştu.Çocuk Kardiyolojisi Uzm. Dr. Ahmet KÖSE 1974 Adıyaman doğumlu. İlköğrenimini Adıyaman’da, orta öğrenimini de Gaziantep Cumhuriyet Lisesi’nde tamamladıktan sonra kazandığı İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’nden 1998 yılında mezun oldu.Tıp Fakültesi’ni bitirmesinin ardından girdiği ilk Tıpta Uzmanlık Sınavında T.C. Sağlık Bakanlığı Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimini aldı.Çocuk hekimi olarak kamuda çalıştığı sırada Tıpta Yandal Uzmanlık Eğitimi Sınavı ile girdiği Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Çocuk Kardiyolojisi uzmanlık eğitimini tamamladı.Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2 yıl çocuk kardiyoloji uzmanı olarak çalıştı. Son olarak beş yıl süreyle çalıştığı Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinden ayrılarak açışılını gerçekleştirdiği Gaziantep’teki özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermeye başladı. Evli ve üç çocuk babasıdır.