CHP'de istifa depremi...

CHP

CHP Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı Umut Can Kadaş, Şehitkamil Gençlik Kolları Başkanı Onur Güçyetmez ve Şahinbey Gençlik Kolları Başkanı Sinan Can Beyaz görevlerinden istifa etti.

 

CHP Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı Umut Can Kadaş, Şehitkamil Gençlik Kolları Başkanı Onur Güçyetmez ve Şahinbey Gençlik Kolları Başkanı Sinan Can Beyaz tarafından yayımlanan ortak bildiride şu ifadeler yer aldı:

 

“Örgüt delegasyonumuzun teveccühü ile 15/03/2020 tarihinde CHP Gaziantep Gençlik Örgütü görevine gelmiş bulunmaktayız. Göreve geldiğimiz tarih itibari ile 2 yılı aşkın görev süresi içerisinde örgütümüzün her kademesini harekete geçirmek adına gerekli çalışmaları yürüttük. Gelinen son noktada; temsilimize yetkili şahıs tarafından kişisel mesele ve menfaatlerin, partinin geleceğini ve çıkarlarını geri plana atıp bu amaçla hareket ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bu bağlamda siyasi tehdit ve onur kırıcı söylemleri, kendi siyasi ahlakımızla bağdaştıramadığımız için, “ŞEREFLİ İNSANLAR ONURLU SİYASET” şiarıyla çıktığımız bu yolda görevlerimizden istifalarımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.”



Anahtar Kelimeler: ' istifa depremi...