Bircan ve Çağlayan Ailelerinin Mutlu Günü

Bircan ve Çağlayan Ailelerinin Mutlu Günü

Özel Düztepe Yaşam Yastanesi’nin tecrübeli diyetisyeni Zeynep Ceren Bircan, Gaziantep vergi dairesinde gelir uzmanı olarak görev yapan Emre Çağlayan ile 5 kasım 2021 tarihinde Royal hotelde eğlenceli bir düğünle dünya evinde girdi.

Özel Düztepe Yaşam Yastanesi’nin tecrübeli diyetisyeni Zeynep Ceren Bircan, Gaziantep vergi dairesinde gelir uzmanı olarak görev yapan Emre Çağlayan ile 5 kasım 2021 tarihinde Royal hotelde eğlenceli bir düğünle dünya evinde girdi. Düğüne çiftin ailesinin yanısıra şehirdışından yakınları ve arkadaşları da katıldı.

 

Düğünde gelinin şahitleri arasında Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İdris Ertaşkın ‘da yer aldı.

 

 

Gelin hanımın ablası Ecz. Yağmur Güler: “Heyecanlı ve yoğun geçen hazırlık sürecinden sonra eğlenceli bir kına gecesi ve düğünle, dünya tatlısı kızkardeşim, ailemize tüm samimiyetiyle katılan sevgili Emreyle evlendi. Keyifli sağlıklı hep birlikte bir ömür diliyorum.” Diyerek  bizimle duygularını paylaştı.

 

 

Gelin hanımın ve Ecz. Yağmur hanımın eczanesine adını verdiği anneleri Emel Bircan ise: “Canım kızıma ve damadıma bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. İlk damadım Mustafa gibi Emre de bizim oğlumuz gibi oldu. Allah herkese böyle gurur duyulası evlatlar versin.” Dedi.

 

 

Düğüne Zeynep hanımın ve ablasının yakın arkadaşlarından Eczacı Gizem-Harun Yıldırım, Ecz. Aysun-İlhan Toprak ve Elit prestij organizasyon adına Tuğçe-Ali Ağar çiftleri katıldı.

 

Zeynep Ceren Bircan'ın okuldan en yakın arkadaşı hem de şahidi, Ankarada yaşıyor, Diyetisyen Seçil yılmaz

 

Sami Dikiciaşık, Ahmet Yiğit Bircan, Zeynep Ceren Bircan, Yağmur Güler

 

Mustafa, Yağmur Güler, Zeynep Ceren Bircan, Ahmet Yiğit Bircan, Şahin Bircan, Yasemin Köylü, Emel Bircan, Turan Dikiciaşık

 

Emel Bircan, Zeynep Ceren Bircan,Yağmur Güler

 

Zeynep Ceren Bircan'ın kucağındaki yeğeni, Ferhat Batı Güler