BEDAM’dan Sağlık Turizmi Eğitimi

BEDAM’dan Sağlık Turizmi Eğitimi

Başkent Üniversitesi eğitim ve danışmanlık hizmetleri merkezi müdürü Profesör Doktor Ali Halıcı Hocamızın düzenlediği eğitime yoğun katılım oldu.

 

Başkent Üniversitesi tarafından düzenlenen Sağlık Turizmi Eğitimi öğrenci alımı için hazırlıklarını tamamladı.

Bu eğitim için üniversite ve Ticaret Bakanlığı arasında bir protokol düzenlenmiş olup, teşviklere dahil edilmiştir.

Kurumlara eğitim ücretinin % 70 i Ticaret Bakanlığı tarafından ödenecektir. 72 saat olup sertifika programı online olarak yürütülecektir. 

 

SAĞLIK TURİZMİ EĞİTİMİ

Sağlık Turizmi eğitimi bu alanda kendini geliştirmek isteyen tüm adaylara açıktır. Özellikle uluslararası hasta departmanlarında ve aracı kurumlarda görev alan ve almak isteyen adayların temel bilgi ve becerilerini geliştirmek bu programın temel amacıdır. Program 72 saat olup 6 modülden oluşmaktadır.

Program hem uzaktan eğitim (online) hem de örgün eğitim (yüzyüze) olmak üzere talebe göre her ay açılacaktır. Eğitim programının ücreti öğrenci başı 10.000 TL+KDV’dir.  

Programın detayları, eğitimi verecek öğretim üyeleri ile ilgili detaylı bilgi (özgeçmiş), eğitim kurumunun fiziki yapısı ve sınıf ortamları aşağıda sunulmuştur. Programda eğitmen olarak yer alacak öğretim elemanları kendi alanlarında uzman kişilerdir. Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü, Ticari Bilimler Fakültesi Turizm Bölümü, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü, Tıp Fakültesi Aile Hekimliği ve Adli Tıp Ana Bilim Dallarının katkıda bulunacağı çok geniş perspektifli bir eğitim programı geliştirilmiştir. Ayrıca bu programa kamudan misafir öğretim elemanlarının konuk edilmesi de planlanmaktadır. 

DETAYLAR:
https://bedam.baskent.edu.tr/saglik-turizmi-egitimi/



Anahtar Kelimeler: BEDAM’ Sağlık Turizmi Eğitimi