Bakan doğruyu söylemiyor mu ?

Bakan doğruyu  söylemiyor mu ?

Ya İçişleri Bakanımız Türkiye’de 4.6 milyon sığınmacı varken doğruyu söylemiyor !!Ya da Sağlık Bakanımız doğruyu söylemiyor !! Dedektiflik meselesi bu da size !! Sizce hangisi yalan söylüyor?

 

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban; Bugün Sn.İçişleri Bakanımız Türkiye’de toplam 4.6 milyon civarında yabancı/sığınmacı bulunduğunu söyledi. Sayın Sağlık Bakanımız daha önce yabancı/sığınmacılara 97 milyon poliklinik hizmeti vermiş ve 2.6 milyon ameliyat yapmıştı. Basit bir hesap gereklidir 4,6 milyon kişi/2,6 milyon ameliyat=1,7 Peki Türkler ne yapmış? 85 milyon kişi 750 milyon poliklinik hizmeti vermişti. Yani yılda 8,5 kere dağıldı. Peki Suriyeliler mi? 97 milyon /(resmî rakam)4,6 milyon=21 Yani her bireyin 21 kere uygulandığı

 

Şimdi size soruyorum!! Aynı ülkelerde yaşayan Türkler yılda 8,5 kere giderken. Ne hikmetse aynı ülkelerde yaşayan Suriyeliler 21 kere gidiyor. ?? Türkiye’de yaşayan resmî rakamlara göre 1.7 suriyeliden biri ameliyat edilmiş ??? rastgele bir düşünce senin sülalende kaç kişi ameliyat edildi ? 1.7’lik biri ameliyat edildi mi?

 

Sonuç; Ya İçişleri Bakanımız Türkiye’de 4.6 milyon sığınmacı varken doğruyu söylemiyor !! Ya da Sağlık Bakanımız doğruyu söylemiyor !! Dedektiflik meselesi bu da size !! Sizce hangisi yalan söylüyor?



Anahtar Kelimeler: Bakan doğruyu söylemiyor ?