Altunok, “Halkımızın Yanındayız”

Altunok, “Halkımızın Yanındayız”

İlçe merkezi ve mahallelerde seçim gezilerini sürdüren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, iyi günde kötü günde her zaman halkın yanında olduklarını açıkladı.

 

Seçim Komisyonu tarafından hazırlanan program dahilinde vatandaş, esnaf, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Başkan Altunok,  açılış, düğün, nişan ve diğer etkinliklere de katılarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 
Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ve MHP İlçe Başkanı Kıvanç Derya ile birlikte ziyaretlerini sürdüren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Silifke’de doğdum, burada yaşıyorum. Yıllardır esnaflık yapıyorum. İşyerimde yüzlerce insanımıza aş ve iş imkanı sağlıyorum. Beş yıldır da belediye başkanı olarak görev yapıyorum. Belediye hizmetlerinin yürütülmesinin yanı sıra her fırsatta davet edildiğim açılış, düğün ve nişan törenlerinin yanı sıra her fırsatta halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Halkımızı seçimden seçime hatırlayan bir düşünce ile değil iyi günde kötü günde her zaman halkımızın yanındayız. Halkımız ve şehrimiz için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Allah’ın izni halkımızın da desteği ile Silifke’mize ve halkımıza bir beş yıl daha hizmet etmek istiyoruz” dedi. Başkan Altunok ayrıca belediye hizmetlerinin halka daha sağlıklı ve daha hızlı bir şekilde Silifke’ye ulaşabilmesi için 31 Mart seçimlerinde Mersin’de cumhur ittifakı adayı Serdar Soydan’a Silifke’de de kendisine destek vermelerini istedi.
Kendilerini ziyarete gelen Başkan Altunok’u bağrına basan mahalle muhtarları ve vatandaşlar ise, "Başkanım, yürüttüğünüz belediye hizmetlerinin yanı sıra her fırsatta bizleri ziyaret etmenize iyi günde kötü günde yanımızda olmanız bizleri çok sevindirmektedir. İyi günde kötü günde hep yanımızdasınız Allah’ım emeklerinizi zayi etmesin. Çalışmalarınızda ve çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyoruz” diyerek Başkan Altunok’la ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler.