Ali Gür’e suç duyurusu!

Ali Gür’e suç duyurusu!

Gaziantep Üniversitesi eski Rektörü Prof.Dr.Ali Gür hakkında, üniversitede görevli bir hoca tarafından hakaret, iftira, tehdit ve nefret suçlarından dolayı Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

 

Gaziantep Üniversitesi’nde görevli Doç. Dr. İrfan Koca, Gaziantep Üniversitesi eski Rektörü Prof.Dr. Ali Gür hakkında Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Gür, hakaret, iftira, tehdit, nefret suçları, devlet kurumlarının gizli kalması gereken bilgilerini illegal bir şekilde ele geçirme ve ifşa ederek kurumları işlevsiz ve itibarsız hale getirmekle suçlanıyor. Doç. Dr. Koca, Gür hakkında, kendisini devletin üstünde görerek görevi kötüye kullandığı ve toplumsal barışı tehdit ettiği gerekçesi ile CİMER’e de şikayette bulundu.

“Peşini bırakmayacağız”

Doç. Dr. İrfan Koca, eski Rektör Gür tarafından defalarca kez görevinden alınmaya çalışıldığını fakat hukuk önünde her zaman haklı bulunarak görevini sürdürdüğünü, defalarca kez mobbing ile karşı karşıya kaldığını belirterek “Bu konunun peşini bırakmayacağız, hukuksal mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” diye konuştu. Şikayetin ardından Prof. Dr. Ali Gür için üniversite yönetiminin alacağı karar merak ediliyor…(Kaynak:guneyinsesigazetesi)



Anahtar Kelimeler: duyurusu!