Ak Parti İl Başkanlığı'na sürpriz isim

Ak Parti İl Başkanlığı

Depremde hayatını kaybeden Diş Hekimi Ayfer Dilbaz Çetin’in eşi Murat Çetin İl Başkanlığı'nda atandı.

 

28. Dönem Milletvekili seçilen Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’nin yerine vekaleten Ertuğrul Teymur getirilmişti. Geçtiğimiz günler de Ak Parti Genel Merkez Bölge Koordinatörü Hakan Kahtalı, yeni il başkanı kim olsun diye Gaziantep’te bir dizi görüşmelerde bulundu.

 

Ertuğrul Teymur ile devam yönünde yaygın bir kanaat olmasına rağmen dün akşan il başkanlığı için 4 isim Ankara’ya çağrıldı.

 

Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halil Uğur, İl Başkanı Ertuğrul Teymur, Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve GTB Yönetim Kurulu Üyesi iş insanı Murat Çetin Ankara’ya çağrıldı.

 

Gün boyu yapılan görüşmelerden sonra Murat Çetin isminde karar kılındı. 6 Şubat Depreminde büyük acılara yaşayan Çetin, Bahar Apartmanı’nda kendisi enkazdan yaralı olarak kurtarılmıştı. Eşi ve oğlu ise hayatlarını kaybetmişti.

 

27 Dönem Milletvekili Aday Adayı da olan Murat Çetin, aynı zamanda Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi. Ertuğrul Teymur’un atanması beklenirken, Murat Çetin’in ataması sürpriz olarak değerlendirildi.



Anahtar Kelimeler: Parti Başkanlığı' sürpriz