AK Parti Gaziantep Büyükşehir adayı belli oldu!

AK Parti Gaziantep Büyükşehir adayı belli oldu!

AK Parti'de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yeniden Fatma Şahin oldu.

 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yeniden aday gösterilerek AK Parti Genel Merkezi’ne davet edildi.

 

AK Parti, 18 Ocak Perşembe (yarın) günü ATO Kongre Merkezi’nde 17’si büyükşehir olmak üzere 48 ilin daha belediye başkanını törenle açıklayacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Gaziantep, Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir toplamda 48 belediye başkan adayını daha açıklayacak.

AK Parti’de Yarın Adayı Açıklanacak İller

AK Parti’de yarın adayı açıklanacak diğer iller şöyle: Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Malatya, Sakarya, Şanlıurfa Tekirdağ, Trabzon, Van, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ağrı, Ardahan, Batman, Bayburt, Bilecik, Burdur, Bolu, Çorum, Mardin, Hakkâri, Iğdır, Kırşehir, Muş, Siirt, Şırnak, Tunceli, Zonguldak, Gümüşhane, Karabük, Karaman, Kırıkkale, Kilis, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Uşak ve Yozgat.

İlçe adayları Ocak Sonunda Açıklanacak

AK Parti’de yarın 48 ilin daha belediye başkan adayının açıklanmasının ardından gözler illerin ilçe belediye başkan adaylarına çevrilecek.İlçe belediye başkan adayları için de çalışmalarını sürdüren AK Parti’de ilçe belediye başkan adaylarının da Ocak ayı sonuna kadar açıklanması planlanıyor.

 

 



Anahtar Kelimeler: Parti Gaziantep Büyükşehir adayı belli !