4 Doktorun Muayenehane Açılışına Büyük İlgi

4 Doktorun Muayenehane Açılışına Büyük İlgi

Açılışta bir konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Dr.Samet Bayrak ve Diş Hekimleri Oda Başkanı Dt.Hasan Karabay, Şehitkamil önceki dönem Belediye Başkanı Metin Özkarslı “Özel doktorların oluşturduğu güzel bir klinik oldu,hayırlı o

Açılışta bir konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Dr.Samet Bayrak ve Diş Hekimleri Oda Başkanı Dt.Hasan Karabay, Şehitkamil önceki dönem Belediye Başkanı Metin Özkarslı  “Özel doktorların oluşturduğu güzel bir klinik oldu,hayırlı olmasını diliyoruz. Kentimize hayırlı uğurlu olmasını, başarılar sağlamasını, hastaların en iyi hizmeti alarak mutlu ayrılmasını,sağlıkla şifayla evlerine gitmesini diliyoruz “ dediler.

 

Perinatoloji Uzmanı (Riskli Gebelik) Doç.Dr.Tuncay Yüce, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Ömer Dai, Çocuk Kardiyoloji Uzmanı (Çocuk Kalp Hastalıkları) Uz.Dr.Sadettin Sezer, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. V.Ercüment Erbaş’ın Fevzi Çakmak Bulvarındaki yeni açtıkları Muayenehanede randevu sistemi ile hastaların beklemeden zamanında muayeneleri yapılıyor. Her hastaya yeterli zaman ayırarak doğru teşhis doğru tedavi ile en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Bu gün açılışımıza katılarak bizi onurlandıran tüm davetlilerimize en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir hafta süren yağışlarda Cumartesi tüm gün havanın açık olması ,davetlilerimizi çok güzel bir şekilde ağırlamamızı sağladı. Demek ki iyi niyetle başlayan her işte çok güzel şeyler yapılabiliyor. Sağlık Dergisi aracılığıyla hepinize gönülden teşekkürlerimizi şükranlarımızı sunuyoruz.İnşallah çok daha iyi günlerde sizlerle karşılaşmak hastalarınıza elimizden geldiğince yardımcı olmak istiyoruz. Destekleriniz ve yardımlarınızla daha da güçlenip en iyi hizmeti sunacağız.Klinik yöneticimiz Mesude Eşkin, Hamile Pilatesi ve Yoga Eğitmeni Ebe (doğum koçu) Hatice Onur ile Fevzi Çakmak Bulvarı No:57/A  Şehitkamil/Gaziantep adresinde hizmetinizdeyiz...      (0342) 606 03 80.

 

Doç.Dr.Tuncay Yüce / Perinatoloji Uzmanı (Riskli Gebelik)

 

1998 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandım. 2005 yılında uzmanlık sınavında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünü kazandım. 2013  yan dal sınavında Türkiye 2.si olarak 2014 yılında perinatoloji yan dal eğitimi için Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Perinatoloji bölümüne başladım. Mayıs 2018’de Doçentlik ünvanı aldım.

 

Tedavi edilen hastalıklar

* Gebelik

* Riskli Gebelik

* Doğum

* Düşük

* Detaylı ultrasonografi

* Amniyosentez

* Kordosentez

* Koryon villus biyopsisi(CVS)

* İntrauterin kan transfüzyonu

 

Op.Dr.Ömer Dai / Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

 

Gaziantep Anadolu lisesi’nde orta öğretimimi tamamladıktan sonra 2009 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp fakültesi’nden mezun oldum. Uzmanlığımı Ankara Üniveristesi Tıp fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum kliniğinde 2014 yılında tamamladım. Ayrıca “ABD’nin  Tufts üniveristesinde 3 ay gözlemci olarak çalıştım” .

 

Tedavi edilen hastalıklar

* Gebelik, Riskli Gebelik

* Doğum, Kısırlık

* Polikistik Over Sendromu

* Rahim ve Vajina Sarkması

* Ağrılı Adet

* Vajinal Akıntı

* Menopoz, Düşük

* İdrar Kaçırma

* Genital estetik

* Rahim sarkması

 

Uz.Dr.Sadettin Sezer / Çocuk Kardiyoloji Uzmanı

 

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp (Çapa Tıp) Fakültesi’nden 1998 yılında mezun oldum.  Yan Dal Uzmanlık Eğitimimi Şubat 2008 – Mart 2011 arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Çocuk Kardiyolojisi Bilim Dalı’nda tamamladım.

 

 

Tedavi edilen hastalıklar

* Kalp Ritim Bozukluğu

* Kalp Çarpıntısı

* Kalp Yetmezliği

* Kalp Hastalıkları

* Kalp Romatizması

* Kalp Kapağı Problemleri

* Ventriküler Septal Defekt (VSD)

* Fallot Tetralojisi

* Ekstrasistol

* Kalbin Hızlı Atması

 

Uz.Dr. V.Ercüment Erbaş / Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Uzmanı

 

Op. Dr. Vasıl Ercüment Erbaş, Erciyes Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.Op. Dr. Vasıl Ercüment Erbaş Hakkında Erciyes Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlık eğitimini aldı.

 

Tedavi edilen hastalıklar

*  Botox

*  Burun Estetiği

*  Yüz Germe

*  Estetik Yüz Ameliyatları

*  Meme Büyütme

*  Meme Dikleştirme

*  Meme Küçültme

*  Meme Onarımı